Sider

mandag 24. mars 2008

Once upon a time...

Lille, søte Pe.... Her sitter du i hytta di, hytta til deg og storebror som aldri har vært noe serlig glad i å bli med på bilder. Men du, lille venn stiller bestandig opp når mamma har et prosjekt på gang ;)
Husker dengang jeg tenkte bli med på en konkurranse om barn og farger.... Tenkte få deg og storebror til å vise fram blåflekkene på legger og knær;) Men det var jo ikke så mange så du satte igang å produsere blåflekker du ja...

Du begynner å bli større du og...Hytta står no der, men sist sommer ble den ikke mye brukt... Imens vokser denne herlige klatreplanten "arkitektens trøst" rundt omkring hele hytta og kamuflerer den helt. Masse hvite blomster kommer den med og;) Fantastisk pante!
Dessuten samler den masse rare insekter til seg..Husker du den svære nattsvermeren;)

Så til våren, når mamma kan sette igang ute i hagen, i garasjen med ett av sine mange prosjekter er du vel ikke så lett å be lengre... Sist da jeg bakte, og du elsker jo være med på baking så var det ikke så om å gjør. Selv da jeg fristet med perlesukker som du er så glad i bare sa du at du hadde noe andre tinger å holde på meg ;(

Ja, ja sånn er livet. Ungene vokser til og blir større. Men der er viktig å kose seg sammen mens man kan ;)

(Bildet er fra høsten 2004)

5 kommentarer:

Anemone sa...

Så sant så sant :-)

Barn er unike på hvert sitt vis. Noen ganger synes denne mor at tiden går så alt for fort, redd for å gå glipp av viktige begivenheter i dere liv, som vi bare p en måte har til låns :-)

JULIE K sa...

He he så det var en lysestake greie du hadde. Så jo kjempeflott ut den da. Ja den hytta har jeg jo sett, må få titte innom til sommeren også når den er fylt med arkitektens trøst : )

GundaM sa...

anemone- Ja, tiden går fort det ser man på bilder ;) Ikke minst på bilder av en selv....

julie k- ja du må bare stikke innom igjen, no vet du jo hvor jeg bor! Herlig sitte ute, eller bare ligge i hengekøya under epletreet og kikke i lufta;)Innimellom kommer jo et fly da men de er bare vakre å se på de og;)

Storeflittig Solveig sa...

Hihi! Artig frosk:O)

elsker lysestaken, du er kreativ altså.

jeg kjenner ikke til dette med hvor fort barna vokser enda, min er så liten, men hvis denne utviklingen fortsetter hele veien, ja da er det helt sprøtt:)

håper du koser deg, jeg liker sidene dine bedre og bedre for hver dag:)

Tante Mimmi sa...

Har du tatt alle bileta?????????
Fantastisk!!!!!!!!!!
Det bilete med froskeegga fekk meg til å måpe, og eg strevar med å lukke att! Vanvittigt stiligt!!!!
ÅÅåååå så eg lengta etter våren når eg leste inlegget!
Og det var rett før eg og fekk lyst på dam! Men eg trur eg er ein annan stad i livet! Trur eg haddde mest sett enden på dei to minste, der dei hadde stått på hovudet oppi! "40-50 åra" kanhende!
Mimmi