Sider

torsdag 24. april 2008

Nilla Lampa

Siden jeg sa A får jeg si B selv om jeg skulle ønske lampa ikke var fullt så pinglete... Hihi, skrev tidligere om at jeg hadde bestilling på to lamper. Det stemmer ikke! Jeg hadde bestilling på en pluss at da Nilla var her sist sa hun at hun kunne tenkt seg en slik og med blåskjell på!!! Og da fikk jo jeg en ide...Suprise!
Visste jo Nilla snart har bursdag og en lampe til eller fra, having fun ;) Og med blåskjell, jeg som ikke liker skjell men ser jo nå de er ganske så flotte sammen med blått og tørr driv ved!
Fram med lappeteppet mitt lagd (selvfølgelig) av gamle jeans, fått av kolleger der jeg jobba før. Sa under lunchen jeg skulle hatt en gammel bukse eller to og dere skulle ha sett... Sikkert 60 bukser tilsammen fikk jeg, og mange lappetepper ble det utav de og ;)
Og puter da selvfølgelig. Men jeg sydde så mye at jeg er mettet livet ut med den syinga tror jeg ;)

Det meste av det jeg driver med er jo gjenbruk, har bestandig vært min fanesak det! Til og med kattene her i huset kommer jo fra omplasseringa for dyr ;0) Noen har faktisk hatt de før og jeg føler jeg støtter en god sak. Slik også med møbler, stoffer og i en viss grad klær ;=)
Kosa meg fælt da jeg i ettermiddags sola drev og hengte opp lappeteppet, lampa til Nilla og putene fra gutterommene også lagd av rester. Egentlig burde jeg vel ha raka plen, men jeg tror den blir grønn alikevel.
Og etterpå her i skumringa, tok jeg og storebror Jo turen ned til Nilla og huset der nede. Lista oss stille rundt hushjørnet og hengte opp lampa ved inngangsdøra... Nilla har en fantastisk hytte ikke så langt fra sjøen og lampa her tror jeg passer midt i blinken der eller inne i naustet;) Sukk, den som hadde hatt en hytte ved sjøen men jeg regner nå med å bli bedt utover på reker og hvitvin en varm sommerdag nå da....?

Har du lyst til å gratulere henne med den store 40-års dagen kan du bare gå inn hit for i morra, på fredagen fyller hun år! Gratulerer!


17 kommentarer:

Pernille's ting og tang sa...

Så flott og koselig du har gjort det for Nilla! du må være en kjempegod venninne!

Si meg,- fikk du ikke det fra meg før i dag? Jaggu skal jeg ta n.. Sendte det via n... for jeg trodde det skulle gå så fort da. Jeg sendte det neste med en gang jo. Hva tror du ikke om meg da? Upålitelig eller hva? Nei no skal de få høre meg;)

Men du må ha en skikkelig koselig helg uansett. Og ja, bare fortsett å krangla med dem;) Hi hi.

Klemz fra Pernille

Pernille's ting og tang sa...

Hi hi hi, glemte helt å si tusen takk for komplimentet. Hi hi.

janne - kathrine sa...

Den ble råstilig!!!
Har alltid likt blåskjell jeg da - og den lukten, den forsvinner jo med en gang ;-)

Prøvde å gjøre noe liknende med lampen over spisetuebordet rett etter jul, men den drivveden jeg hadde var for kort og tykk til å få laget en firkant oppå lampa. Hadde tenkt at "snurreskjell" (ikke blåskjell) skulle henge ned i ulike høyder.
Men, nå synes jeg din idé var mye finere enn slik jeg forsøkte å få til. Tror jeg må få tak i mer drivved, jeg.... :-)

Den faller helt sikkert i smak hos mottaker!

kathrine sa...

Kjempefin!!

Riktig god helg til deg!

Klem:>)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Kjempestilig lampe! :O)
God helg!

Berit sa...

Skikkelig stilig ble den! Og for en overraskelse til din venninne da, tenk å finne noe så flott utfor døren sin.
Du kan vel lage mengder av slike og selge til interørbutikker!
Har sett i blader at de er utrolig populære, og med en nifs pris...
Dyktig er du iallefall.
Og de lappeteppene, hva kan en si?
Jeg er bare på samlerstadiet på dongribukser, og det går sent. Kanskje jeg skal bruke din medtode, si det rundt omkring.
Jeg er ingen stor syerske må du tro, men kan kose meg med LITT, har ikke noe særlig erfaring med lappeteknikk, prøver og feiler...
Ønsker deg en flott helg.
(I dag har vi det grått, tåke..)

Randi sa...

Den var jo fin jo!! jeg var spent på hvordan den ble...klarte ikke å se hvordan du skulle kombinere de forskjellige materialene....den skulle jeg likt å sett med lys i!!
Bra jobba!!


Go helg til deg.
Klem

Storeflittig sa...

GUNDA M! Du har gjort det igjen! Nå sitter jeg og måper, som vanlig må jeg vel si, av det du lager. Den lampen ble hva skal jeg si... fab vakker kul og herlig. Har du vurdert å gjøre dette om til ditt levebrød?

Bildene er som vanlig helproffe, for en god kick of på helgelesingen jeg fikk nå!

fru vims sa...

du er så flink Gunda! jeg bøyer meg i støvet! ;)

skulle ønske jeg kunne ta meg en tur til containergirl, men det er jo vanskelig... titter innom bloggen og blir litt misunnelig på alle som bor der oppe ;)

når vi har kjøpt hus så tar jeg turen oppover ;) da må du ha spart på noe fint til meg hihi


god helg klem fra meg

Min verden sa...

Fantastisk. Den var skikkelig fin :-) Hun var heldig venninnen din! Veldig bra. Ha en fin bursdagsfeiring med henne - hvis det blir noe. Hanne

Nilla sa...

Hva kan jeg si???
Du rører meg til tårer.
Tusen tusen takk.
Gjett hvem som skal komme på hytta å spise sjømat og drikke hvitvin da?
Du ja:)
PS. Du skal få slippe å spise blåskjell.....

Trønderpia sa...

Så moro, tenker Nilla ble både overrasket og glad da! Du er jammen meg en snill venninne!

Og klart jeg skal ta turen innom butikken din!
Kommer nok til å innrede huset mitt med dine vakre containerting, du er jo min gjenbruksgudinne, må vite!

Ha en fortsatt strålende helg, Gunda.
Klemmer fra Sør-Trøndelag

Anemone sa...

Ja, er det ikke trivelig å pusle rundt på denne måten. Være helt i fri flyt, noe som skal være så godt for kropp og sjel. stusler rundt slik jeg også, og tenker liksom ikke helt på at det er konfirmasjon neste helg.
Krysser bare fingre for at været skal holde jeg da, for det hadde vært trivelig det.

Her jobbes det med et driv ved fuglehus da, men veden tørker så sakte jo, utålmodige meg vet du.

GAWO sa...

Hei. Ta lampen med deg og reis til Sotra. Der finner du huset jeg har bilde av. Og jeg er sikker på at lampen passer der. Like bortenfor huset var det laget en fin plass for benk og bord der en kan sitte og nyte utelivets gleder. Det virket veldig øde så du kan sikkert flytte rett inn.

Marie sa...

Du er jammen kreativ og flink! Nydeleg blåfarge på skjella. Har du farga dei, eller? Stilege bilete med lappeteppet bak :)

Ein stor okse som kanskje er litt redd og forvirra er ikkje til å spøke med. Dei fleste er stort sett snille da, særleg kjøttferasane.

God helg :)

Tante Mimmi sa...

kul lampe og gooode tanker!!:)

BROCANTE sa...

Hei - jamen fant jeg ikke en hyggelig blogg jeg ikke har besøkt før. Riktig artig med drivved! Du er hjertelig velkommen innom meg også!