Sider

fredag 6. juni 2008

Frøken Stemor

Jeg vil også bli med på moseplassens lille stemor konkurranse her inne;) Og her er mitt bidrag!

Klarte ikke bestemme meg for bare ett bilde jeg da og her er kattene i høysetet;D og rettferdig som jeg er klarer jeg jo ikke ta med bare en av mine herlige kattepuser.

Som de fleste av dere vet er jeg en ordentlig kattedame og ordentlig gjenbruksdame og mine katter er selvfølgelig gamle "gjenbrukskatter", hentet hos foreningen for omplassering av dyr i Trondheim.


Også et navn på denne stemora da...?

Hva med "Fløtepus stemor"

Etterpå kan de jo puttes i kattenes vannbolle ute på verandaen.

Slurp, slurp!

20 kommentarer:

moseplassen sa...

Guri, det bildet med kattens tunge var fantastisk :D
Fikk meg en god latter, takk skal du ha!
Fin frøken, og fin pus ;)

jonna sa...

Kjempefin stemor, og katt :)

Marie sa...

Nydeleg stemor og kjempekoselege bilde :)

God helg til deg og dine også :)

Marit sa...

Så flott innlegg. Kreativt laget. Pusekattene var sikkert veldig fornøyd etter dagens krem-seanse ;-)

Ha en solfylt helg.

Klem fra Marit

silje-sin sa...

Så nydelige bilder, noe av det flotteste jeg har sett!!! Herlige katter også:) god helg! klem fra silje.

Monica sa...

Nydelige bilder! Svarte på spørsmålet ditt i bloggen min, men jeg kan nå ta det her når jeg likevel er her inne. Det er en nikkesyrin.

Storeflittig sa...

Du lager så vakre bilder og stilleben. Dette er nok en ny favotitt hos meg. I dag har jeg endelig fått lagt noe i posten. OH MY! Jeg skammer meg rett og slett - det skulle vært gjort for omtent 2 mnd siden. Uff og huff... men nå er det endelig gjort. HURRA!

Ha en deilig helg, vi lever lykkelige dager i solen nå, håper det samme for deg og dine:)

Charlotte sa...

Nydelige katter, og stemor.
Jeg har selv en katt som er hentet fra Dyrebeskyttelsen. Hun ble forlatt av noen feriegjester.. typisk. Men nå har hun vert her i 6 år og ser ut til å trives godt.

Nilla sa...

Takk i lige måte:) Rusla en tur på stranda etter shoppinga.

Så ble det stranda. Men litt kaldt. Hjemme i kveld. Merkelig egentlig.... Å være HER på en fredag.
Flotte bilder av stemor og katter!!!

Ha en fin helg. Kos deg på tur:)

Min verden sa...

Fløtepusstemor likte jeg godt og pusene. Vi har også opptil flere gjenbrukskatter, men to av dem fant jeg i skogen nokså forkomne. Pjusken er barnebarnet til pusejenta :) Deilig å se hos deg som vanlig og enda godt at det "bare" var en forstuing, men det kan til gjengjeld være vondt og plagsomt nok! Vet jeg alt om... Fortsatt god helg. Kos deg. Hanne

Evami sa...

For nån hærlige bilda,og det ser ut som om kattepusene synes kaker med krem var midt i blinken:) Ha ei fortryllende helg i godværet:) Klem Eva

Midnattsola sa...

Nydelig stemorsblomst; likte så godt blåfargen. Bildene var kjempefine,- og kattepusene sååå søte...

Marianne sa...

Hei.
Har tatt meg den frihet å legge en utfordring til deg på bloggen min.

Bloggen din er virkelig inspirerende!!!

:-) Marianne.

Anemone sa...

Ja.... stemor missekonkuranse.... kanskje jeg også skulle hive meg på den? Får se onm jeg rett og slett gidder og ta fram foroapparatet i dag, sitter for det meste i skyggen og gaper. Varmt ja..., men klager... nei, langt der i fra. For jammen vet vi da hvordan det er når det er 9 grader og regn også.

Vakre bilder du har tatt her da GundaM. Flotte, og forer du på denne måten, får du nok flere katter etterhvert.

Ha en steike flott tur :-)))

Elisabeth sa...

Åee..lekre bilder. Stemor er som små kunstverk, nydelige blomster :)

Petunia sa...

En dame etter mitt hjerte er du! Lar kattene komme foran alt:)
Jeg har også to omplasserte katter i kosten + Jølle som også er en fyr som søkte nytt hjem. Kattene hadde dyrebeskyttelsen hentet ut fra et hjem der ungene i huset brukte dem som dukker og det som verre var. De var tre kattunger, der av to havnet hos meg. (Den tredje var dessverre allerede lovet bort) Nå har de bodd her hos oss i 8 år. De var tre måneder og livredd unger da vi tok dem til oss. Vi har jo tre barn selv og de fikk i oppdrag å bare sitte/ligge i ro på gulvet og ikke søke opp kattungene. Etter to dager krøp kattunger over/under ungene og søkte i fangene deres for kos. Dette var et stort øyeblikk i huset her. Nå har vi to katter her med borrelås til fangene våres. Finnes ikke mer kosete dyr. Silver er Bulle sin kos og Todd er en mammadalt og søker meg hele tiden. Etter jeg begynte å blogge, har han måtte ta til takke med pappaen i huset sitt fang og det går til nøden;)
Herlig innlegg hos deg i dag.
Jeg har nytt fotosafari innlegg hos meg i dag.
Ha en fin helg!

Ida sa...

Sluuuuurrrp.....! ;)
Katter kan vel ikke ha det bedre! :)))
Og med Fiolen som "prikken over i`en", ja da er alt TOPP!
Flott bidrag i missekonkurransen GundaM! :)
Du er iallefall en vinner uansett!
God klem med ønsker om en god søndag til deg.

Randi sa...

Ååå... så fine bilder!! kattene var jo bare så søte!!:-)

Ja nå var det slutt på sommervarmen. Nå regner det, men det er jo fortsatt varmt så jeg skal ikke klage.
Men jeg vil helst ha tilbake sommervarmen igjen...jeg elsker og ligge på stranden og sose bort dagen, med ei go bok og varm kaffe.
Jeg er ennå litt bakpå etter forrige uke og denne helgen....tar tid og hente seg inn igjen etter masse inntrykk og opplevelser.

Ønsker deg en flott søndag

Klem

Stine ☆ sa...

Nydelig stemor og kjempe koselige bilder!
Miss Fløtepus ligger ganske mye på min Birthe, kanskje de er søstre? Men jeg var ikke så kreativ som deg under fotoseansen...

Jeg er frisk og rask igjen, -håper storebror også er blitt frisk, så han får reist på leirskole. Det er jo så gøy!

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品