Sider

lørdag 5. juli 2008

Kutt ut a . . .

En sliten liten kropp hviler ut på hagebenken. trøtt og sliten etter dagens vannaktiviteter;)
-Mamma, kutt ut a ! Ska du ha nåkka te den derre bloggen no eller...?

Legg merke til den praktiske stigen vi har stående på terassen. Her slenger vi fra oss det meste, akkurat nå er håndduker i skuddet. Ellers står den ute i entreen der vi bruker den til yttertøy når det er noe ekstra på gang;)

Jeg klager ikke, men en ting er litt synd når det er slikt flott vær og det er at det blir utrolig dårlig fotolys. Men som sagt, jeg klager ikke;)

6 kommentarer:

Anemone sa...

Ja :-) Han ler nå ikke av deg den gutten din..., min derimot...

fru vims sa...

den benken ser så digg ut, og den puta....stilig stoff!!


så du mener jeg blir mer lik vimsepappaen min? haha, kanskje det... jeg spurte jo om jeg kunne KJØPE den da...det var jo hun somvile gi bort. hihi

den har faktisk stått med vann i seg til i dag...skal fikse den ferdig nå, og prøve å få til et innlegg. har så mye som skulle vært med, så kanskje jeg skeier ut og skriver to i dag :D

Tante Mimmi sa...

mmm..deilig med dårleg fotolys-trass alt!!!;)
Flisekuttar og slipestein! -full konsentrasjon, tunga beint i munnen og vernebriller! Mange rooosa skår der ute, vette u!! :)

organic-lizzi sa...

Dette likte han dårlig ser det ut til ja!
Mine hadde blitt flaue bare jeg hadde blogget når de var på hans alder..
Bedre nå heldigvis..
Her sprutregner det..Heller ikke perfekt fotovær akkurat.
Mannen kjøpte seg nytt kamera for den ene "valpen"tygde opp det forrege..Han har såååå lyst til å ta bilder,men prøver det på senga i stedet:-))
Fortsatt kos søndag & Stooor klem fra Randi

GAWO sa...

Jeg fant en fin stige i en Trønderhage her tidligere i uken. Dere trønderpiger kan å lage det koselig rundt dere. Jeg fant også fram til en Container og hadde så lyst til å stikke innom og se om jeg fant noe spennende til å ta med meg til Vestlandet. Men tenk du, der var det lørsdags stengt!!

Stine ☆ sa...

Hehe... ikke så fornøyd der gitt :)
Flott og praktisk stige! Kunne vært kjekt med en sånn i gangen ja... Men jeg har så liten plass hos meg, så tror den bare hadde vært i veien.
Ha en fin uke!