Sider

fredag 8. august 2008

Color !

DSCN1156FARGER!!!

Bestandig vært glad i det og denne (ja det er faktisk det...) fargerike vesten min fra 80-tallet engang fikk ikveld nytt liv ute i hagen her ;0)

Har lenge lurt på hva jeg egentlig skulle finne på utav den, strikka dengang jeg var fjortis og satt oppe hele natta for å bli ferdig...

Ikveld fikk den sin renessanse ute i hagen her, over en benk (ja selvfølgelig lagd av driv ved...) og vakre rognebær som dekor !

DSCN1175 DSCN1167 Fikk vel pynta opp litt overalt med rognebæra..Litt på fuglebrettet, hengende på tipien der bak, ved kattehusene og selvfølgelig på ildkorga lagd av en sliten vinballongholder der jeg sveisa føtter på og vips; en kurv til å tenne bål i ;0)

Ååå, det ble så fargerikt nå som blomstene ikke kvikker opp her lengre;0) Kanskje et tips til deg og ?

DSCN1185 DSCN1109

10 kommentarer:

Miamor sa...

Tips er det alltid å få her inne hos deg!!

DU LYSER OPP, OG DET HERLIGE ER AT DET IKKE ER KJØPT FOR PÆNG DET DU VISER!!!

Ha en topp fredagskveld du dama!!!

Glær mæ te bokstavan mine!!

Anonym sa...

Liker din stil,din varme og hele deg.
Det er noe eget komme inn hit,spennende.
Fortsett videre i samme stil,du inspirerer!

Kerstin sa...

Herige bilder:=) Masse tips her hos deg.O=) Har ikke sett at rognebæra er kommet en gang:=)

Ha en fin kveld;O=)

Anniche ♥ sa...

Åh , det er alltis like fantastisk å titte innom deg ! Bare lurer på når du blir oppdaget jeg ----av et eller anna bladet !!! Du burde virkelig frem i lyset , med din særegne stil !! Flink er du iallefall -klem og god HELG!

krinkelkroken sa...

Skal si du er kreativ, flotte farger og bilder!

Takk for gode tips:)
God helg:)

ArneA sa...

er det mye rognebær blir det lite snø, eller er det motsatt.
Noen sier at trærne trenger mye bær for å trene til vinteren, men for hva?

Min verden sa...

så fine bilder :) Så herlig å se - hver gang. Femina er nydelig! Har bestemt meg for at i år skal jeg få til å binde en dørkrans med rognebær. Ville blitt fint på den grønne døra mi! God helg. Hanne

Joanna sa...

Rognebær kan pynte både ute og inne :O) Når eg var lita brukte vi å lage rognebærsmykke, tredde rognebæra på tråd og hadde dei på oss ;O)

Ha ein fin laurdag

Anemone sa...

Tur ja!!! jett om, og du og du som jeg gleder meg :-)))

Rognebær eleker jeg også. Har et stort tre ved garasjen under her, og det er nok til gubbens irritajon (det også!!) men har lagt med forbud mot at motorsagmassakeren i han skal starte. BARE de greiene som henger utover bilen sier jeg da, og det går ennå, så lenge DET varer.

Bæra skal vist være fin å fryse også, i hele bunter slik at de kanbrukes i dekorasjoner gjennom hele året..., ikke prøvd, men lest fra min side da.

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Så fine fargerike bilder du viser. Genseren du viser hadde jeg også mange av på 80-tallet. Som jeg strikka sjøl. Strikket og strikket og fant opp nye mønster. Det ble gensere, utallige vester og til og med et penal strikket jeg ;-) Sydde på glideslås og alle jentene i klassen ville ha ett sånt et. Hi hi. det var tider det.

Får du ikke til store bilder du da? I WLW? Det er jo bare å klikke på bildet, så kommer de små firkantene rundt bildet. Dra i den nederst til høyre så følger bildet etter. Comic Sans får ikke jeg heller til, men det er nesten like greit å bruke en font som de fleste har på PC'n sin så slipper de å lese utforståelige tegn ;-)

Kos deg videre. Jeg sliter fremdeles med Feeder. Blir småtullete av at jeg ikke finner feilen. Men jeg gir meg ikke.

Marit