Sider

søndag 3. august 2008

Vakre Rylliker !

DSCN1049

Først vil jeg takke alle dere som stemte på mitt bilde under NIB sin fotokonkurranse. Selv om jeg ikke kom til topps, fikk jeg kjempemange flotte stemmer. Takk, takk igjen ;0)

Se de vakre, hvite Ryllikene her over som jeg fant i grøfta idag på min lille sykkeltur. Min mann skulle ut og lufte meg, han trenger ingen hund den karen der ! Å ta med meg på tur kan ta sin tid....Jeg finner jo så masse flott i grøfta!!! Og ja, jeg greide bakkene helt opp bortsett fra en liten ryllik-stopp da!

Blir jo nermest å regne som ugress til gangs disse ryllikene men du så vakre de blir om du tar de med deg hjem, setter de i vase eller små flasker som jeg har gjort her. Kjempeflotte, rett og slett ;0)

DSCN0945

Dagens lunch, grovt knekkebrød med masse sunt på!!! Vann og vin, visstnok sunt det og! Så ble det de Tibetanske Riter etterpå som jeg faktisk har slurva med i det siste men som jeg nå bare skal ta hver dag! Jeg lover, uansett hvor travelt det blir nå som jobbinga starter opp skal jeg ta de! Hva gjør vel femten min fra eller til hver dag...?

Og se! Se min aldeles flotte re-design ring fra Tante Mimmi! Den lå og venta på meg i en konvolutt da jeg kom hjem fra ferie. Kan man bli mere lykkelig spør nå jeg ;0) Har du ikke vært i Tante Mimmi sin blogg anbefaler jeg deg entur inn dit ! Ha en kos søndagskveld !

DSCN0955

28 kommentarer:

jorunnslilleverden sa...

Ryllikken er flott den! Så du blir brukt som en erstatning for hund ja? Godt han ikke setter bånd på deg da ;0) da hadde jo ikke vi fått se disse vakre bildene *ler* Fin ring du har fått deg!!

Tante Mimmi sa...

Tibanske...ri..tt...ikkje fått med meg! "gooogle" Jonny Brenna og GundaM !!! Ah! Er du og spanar????
Hormonbalanse på plass-meir energi! Dette må være noko for alle! Må skrive ut Jonnyen sin demostrasjon. For eg er god på mangt, men å skru ned er vel det eg er dårlegast på! (...)
Wobs! Har du invitert folk innom til meg!:0- Eg må rydde og vaske bloggen og legge fram noko fint då!Kake?? Ligg jo berre kos og barn hos meg fortida- men det er så gøy å prøve å "fange dei"!
Nyt sundagen - og legg inn tid med Jonnyen framover, så skal du sjå at du merkar ikkje at det vert haust!!!:)

Petunia sa...

Tilbake fra hytten og i morgen er det full rulle igjen med jobb og grier (Jippi:P)
Jeg trodde jeg hadde kommet inn på feil blogg her. Du ar hatt en liten fornying her inne, har du ikke?? Ser veldig flott ut!!
Nå ser jeg frem til 10 grader, regn og en laaaang blogghøst!

alvorada sa...

Hva? Selger du drømmelampene mine til bare 150 kroner??? Du er SPINNVILL. Her i Oslo går de for rundt tusenlappen på markeder og i butikker har jeg sett de for utrolige 3500!
Skulle aldri ha flyttet fra Trivelige Trøndelag skjønner jeg... Nesten så jeg vurderer å ta en ekstratur oppover bare for å gå berserk i butikken din. Har jaktet på en sånn lampe i over fire år uten hell... Rop ut hvis du skulle få inn et perfekt eksemplar igjen da, jeg er forberedt på å sette himmel og jord i bevegelse. :)

alvorada sa...

NB! Spinnvill er ment som et komplement altså.. :)

Og jeg har kanskje postet kommentaren i feil blogg?

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Ryllik ja. Jeg ser dem, men tenker egentlig ikke over at jeg vil plukke og ta med hjem. Inntil du viser oss hvor lekkert det kan bli, bare de får sin rettmessige plass i "solen", som feks i søte små flasker. Nydelige bilder nok en gang fra deg. Også koser jeg meg stort i hagen din. Alle bildene gjør meg glad til sinns.

Mitt siste innlegg er en liten hyllest til en flott dame!

Klem fra Marit

Joanna sa...

Eg viste faktisk ikkje namnet på denne blomen før eg las det på bloggen din, så takk for den ;O)

Eg har nettopp gått tur med ei venninde og eg veit ikkje om det var hunden som skulle snuse på alt, eller eg som var den treigaste av oss.(Eg skal jo ta bilete av alt mogleg hihi)

Maita sa...

Visst er Ryllik vakker. Du får tilogmed kjøpt den i noen hagesentere. Hvite og rosa. Jeg liker også Reinfann jeg da og har "truet" med å hente meg ei rot i ei grøft... 'hehe'

Min verden sa...

Så hyggelig det hadde vært å møte deg i Legoland - det kunne ha vært meg :) Da måtte du kommet bort! Godt å se deg hjemme igjen og jeg må lese litt. Du har jo produsert mye siden sist jeg var her. Hanne

Miamor sa...

Lite nytt herfra ja! Skal på kino i kveld og se mamma Mia! må nok få den med meg ja...

Kos deg i kvelden du, med rylliken og kaill`n!

Her spilles Abba, og kveldene har blitt tilbragt utendørs på det nye uterommet vårt...må finne ut hva jeg skal gjøre med det når det regner...


Ha det best!

Min verden sa...

Fin ring - fin marihøne - fint dikt fint, fint, fint... ;) Venter en award på bloggen min :) Hanne

Min verden sa...

ja, jøss - bare trøndere... ble litt nervøs jeg nå... Hva betyr dette? Kanskje jeg er skaptrønder :D

Min verden sa...

:D Liker Trondheim iallefall - der har jeg vært opptil flere ganger. Tror muligens at jeg har noen aner langt ute (Hellige Olav ;)). Nei, nå er det natta. Hanne

Runa sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Runa sa...

Takk for støtte i kampen mot gjærdeig!;-)!
Så lekkert det har blitt inne hos deg.Kos deg videre i hagen din med alt det sunne!;-)!

Dagny sa...

Takk for tipset om appelsin/skal på raudhyllen! Det skal eg jammen meg prøve om hønsenettingen ikkje funkar. Kanskje henge opp nokre appelsiner sidan hyllen ikkje har bær?? Då hadde vel naboane ringt etter dei kvittkledde... :-D

No skal eg innom tante mimmi og sjå om ho har sett fram kake :-)

fru vims sa...

heisann.

nei, jeg fant ikke noe mer den dagen, men broren min (ja nå har hele familien vært innom butikken din ;) fant seg fire stk LP'er. Han har ikke spiller en gang. hehehe. Ender vel opp med at han plukker ned pappas gamle fra loftet.

Lampa er jeg iallefall strålende fornøyd med! Smilerlitt hver gang jeg ser den :)

Og det der med sodd, jeg tror man må være trønder for å forstå at man kan ha det som festmat, ikke som nattmat som mora de mener at det er. hehe Jeg har aldri fått det i bryllup, men konfirmasjon og dåp. Og vi har det hver 17. mai hjemme.

Pernille's ting og tang sa...

Hei hei:)

Bare innom å leter etter broer som binder-foto. Men hva finner jeg ikke da? Jo de nydeligste rosebilder. Vakre er de virkelig!

Berit sa...

Herlige blomster, og gå å plukke i veiskråningen et er fott det.
Nydelig ring du har fått, heldig du!
Godt du kom velberget hjem fra ferie da, ferie kan være skikkelig tavelt det. Best hjemme i vante omgivelser, slik at en har kontroll hva som er i nærheten...

Ha en fin ny uke!

Betty Boom sa...

Det er som om det spirer og gror rundt deg, hele tiden, på alle områder, og i alle relasjoner du har. Fantastisk.

Stine ☆ sa...

Så flott det ble med ryllik i små flasker! Tror jeg har sett noen ryllik rett nedfor her, men ikke tenkt på å ta dem med hjem, men det skal jeg gjøre noe med imorra :)
Og lunsjen din så kjempe god ut, -selv om den er sunn...

~~Randi~~ sa...

Ja, bare man SER er det utrolig hvor vakkert mye kan være. Og du SER, til gagns. Alltid trivelig å komme hit til deg:) Men du, hva er Tibetanske Riter? Er visst noe jeg ikke har fått med meg... Du må kose deg med tirsdagskvelden - og snart er det helg, går så fort, så! Klemmer**

Tulip sa...

Så fin ring du har fått deg, likte den kjempegodt!

Du kan virkelig kunsten å få beskjedne små grøftekantsblomster til å skinne i vakre små glass! Vakkert...

Ligger en award til deg på bloggen min!
Koos deg videre..

Sister Bonde sa...

Har skrevet lidt til dig, på min blog i dag Gundam.
Flot ny blog, du har lavet :D

anne - moseplassen sa...

Så fin ring :) og for en nydelig og delikat rose du hadde gjemt bort bak rylliken... hint-hint ;)

storeflittig sa...

tante mimmi har jo en genial blogg. jeg liker rylliker, men innimellom lukter de litt.

vi driver en liten oppussing på flittiglisene, og så har vi tenkt at vi har lyst å lage noen knapper (du vet sånne som står i margen en kan trykke på) for de bloggene vi liker aller best, og føler vi har blitt gode "bloggevenner" med. er det greit for deg at vi lager en sånn knapp til deg, vi bruker bare headeren din som utgangspunkt? IKKE sånn at du må lage tilbake, vi vil bare friske opp blogglayouten vår:):)

~~Randi~~ sa...

Hei igjen! Innom for å fortelle at det er noe til deg i bloggen min. Fin dag! Klemmer**

Ida sa...

Heisann.
Nå er denne dama tilbake etter en deilig ferie og bloggpause. ;)
Jeg ser at du koser deg i sommeren. Og snart kan vi begynne å telle ned du...... ;)
Kos deg videre og ha fine sommerdager i fortsettelsen.
God klem fra meg.