Sider

lørdag 15. november 2008

Azfalt og Torden !

Yes, da vet jeg hvorfor jeg bare elsker asfalt også ;0) Gåten er løst, tror jeg da...Måtte bli med min mann oppe i skogen fra morgenen av, han trengte visstnok en sporhund til å finne noe han hadde mistet. Gikk greit det men sporhunden fant jo sååå masse annet og ;)
Klarer jo bare ikke slappe av i skogen, i dagslys, nede i fjæra...
Finner jo noe jeg kan bruke overalt jo!


Vel over til asfalten...
Når jeg har tatt mine spaserturer i det siste, i høstmørket har jeg funnet en slik herlig fred og ro på denne asfalten ;0) Og ikke er det noe å rette blikket mot heller i grøfta. Det er jo helt mørkt...
Herlig, rene meditasjonen dette her å gå tur på svart asfalt i høstmørket ;D
Og en ting til bare...
Tordenbloggen har idag en avstemning der inne igjen og idag er det min tur ! Ser jeg er satt på en tøff pulje så tviler om jeg kommer videre sammen med babsene der;) Men alle stemmer teller...
Hadde trekning sist på de som stemte på meg og der ble Briggs Lekehus trukket ut!!! Og hun er velkommen what ever til å komme bli med på tur!!! Og ikke minst; lære bruke seg drill og sveiseapperat ;0) Uuups, nå må jeg ned til damene her, de venter nok på meg ;0)

14 kommentarer:

Marie sa...

Har stempt på deg igjen i dag! Kosar meg her hos deg :)
Bloggen din har sitt eige særpreg, heilt topp synest eg :)

God helg :)

Petunia sa...

Klar jeg stemmer på deg;)

Mona sa...

Nå skal jeg innom Tordenbloggen og stemme på deg. Flott blogg du har.

Alex sa...

stemmer jeg...for se om jeg tar meg en tur i morra. Rota bort dagen på ingenting i dag :)

вεдτε sa...

må jo titte innom og ønske en fortsatt god hælg ;)

fru vims sa...

ikke julekvelden på forskudd....bursdag på etterskudd ;)


jippiiii

Twin sa...

Selvfølgelig måtte jeg stemme på deg. For det første har du jo en kjempeflott og spennende blogg - jeg har faktisk vært innom mange ganger (uten å legge inn kommentarer, men skal prøve og bli flinkere). For det andre må vi hagebloggere prøve å ri av stormen mot "alle de andre" :-)
I morgen er det forøvrig min tur, spent på hvordan det går.

Ha en god helg :-)

Shirley sa...

For ein herlig og annerledes blog. Sjøl om eg digge shabby chick og alt i den retningen så kan ein bli litt lei av alt de kvita o. Ha ein trivelige kvell!
Shirley

Gamlå sa...

Nydelige bilder og igjen fin tekst til bildene. Uff, og jeg som trodde at det var GundaM og Gamlå som skulle sitte under treet og dele en flaske vin eller to..og bare sitte og filosfere, leeeeeeeer. Kanskje engang, en vet aldri, verden er liten den!!

Idag har Gamlå vært utført med kjeledress og spett. Er det ikke typisk.. vi må drenere på nytt etter at vi har laget leilighet. uff, men vi har kost oss også med kaffe pauser og div. Gubben har vært helt i hundre da han har fått sittet og styrt mini graver. Gamlå fikk også prøvd seg, og ja jeg likte det. Tror jeg vil heller satse på yreke som anleggsarbeider med store muskler og svette perler i pannen!! enn å sitte foran en datamaskin for så å springe til det ene møte etter det andre. Eller å ha info møter om det ene eller det andre. OK jeg liker det også( hadde ikke holdt på med det hvis ikke), men herregud så herlig det er å kjenne kroppen jobbe!!

God helg GundaM, og jeg håper det gikk bra med deg idag på utstillingen eller hva det nå enn heter;).

Klem fra Gamlå og Nemi ( raderparet)

Evami sa...

Håper at du har refleks på deg når du rusler og mediterer langs mørke veier da!!

Og så mye flott dere har å¨utstillinga deres:) Skulle hatt fri-helg så en kunne tatt seg en tur:) Neste år kanskje??

Og skal inn og stemme på deg nå.
Neste helg på tiden her har vi møttes for første gang,spennede å skulle møte noen av de en "kjenner" gjennom bloggen:)

Lykke til imorra:) Klem Eva

ingridmarie sa...

Så masse spennande du har funne i skog og mark!! Liker meg her inne hjå deg, du kjem som eit friskt pust synst eg:) Må jo stemme på deg! Varm helsing med ynskje om ei fabelaktig god helg frå ingridmarie

Laila sa...

Stemme er avgitt, litt av en liste forresten.

Gamlå sa...

Heisann, uff får ikke håpe at du er lei mine kommentarer her nå, men det har seg slik at min mann har måtte finne seg en ny hobby da Gamlå er vel for mye i hans øyne i blogglandia....Gubben har fått en ny hobby. Restaurering av Gamle ( ikke Gamlå) Tempo mopeder. ref. norsk resturering av gamle mopeder i denne sjangeren. Det gjelder klistermerker, hjelmer, deler osv. Ja, Gubben er hektet og da kom jeg på deg " Container Girl ". Ikke kast men gi oss beskjed så kommer Gamlå, Gubben og Nemi innom deg!! Han er helt i hundre her han sittet. Du må gi oss beskjed hvis du vet om noen som har noe av dette eller at dere har noe av dette hos dere selv!! Alt som har med Tempo og gjøre. Idag har Gubben en Tempo korvette 1974, men han kunne godt tenkt seg en eldre utgave også. Han er ute etter vesker også og diverser!!! Hurra Gubben har fått seg en hobby og Gamlå får FRED leeeeeeeeeer.

Herre Gud ivet er herlig.. det blir som en gjøre det selv til.
klem Fra Gamlå

Anemone sa...

Ikke gå på asfalt da!!! nå når du begynner å komme i gang med denne trimminga, tenk på knær, hofter...

...og den utstillnga må dere reise rundt med vet du...fixèr lokaler jeg .-))