Sider

søndag 1. februar 2009

Begynner å nærme meg målet...

Jeg er vel ikke den eneste i verden som driver å vikler ståltråd, denne gamle teknikken taterne brukte for å få seg litt mat og husly har hele tiden facinert meg. Helt fra da jeg var liten og lurte på hvorfor noe så enkelt var sååå vakkert....

Men målet mitt nå er å gjøre en litt egen vri på denne greia, samle disse tingene jeg er så facinert av sammen... Ståltråd, drivved og litt humor ;0)
Og finner du inspirasjon her inne til å gjøre noe lignende, så kjør på !
- Barnslig, jeg..? Javisst, elsker å leke meg ! ! !

Kos dere i bloggen ;)

Og så et lite tips jeg fant inne hos Mia i denne herlige bloggen som oser av kjærlighet for det hun driver på med ! Ut og plukk deg kvist av kirsebær eller eple for den del , sett de i vann og vips; Snart har du en blomstrende grein ! Magic...? Nei, livet !!!!
Ut og plukk hva enn du er ute etter ;0) Ha en fin, fin dag !
Blir det tid for det kommer det nye varer i Gundas Factory i løpet av ettermiddagen)

23 kommentarer:

organic-lizzi sa...

Skjønner ikke hvordan du greier det altså..Surringen altså:-)(..en tur til Blokksberg greier jeg nok..)Klarer ikke engang å få en ståltråd til å sitte godt rundt 2 stenger!!Tone som jeg kaller Trollmor har Drøbak Blomsterbinderi(du hadde elsket henne..)"du bare smeller det sammen"sier hun og sender med meg alt jeg trenger..Det blir helt mislykket..
Vitapro..hehehehe..Jeg har jobbet som sminkør på en masse reklamfilmer.Say no more:-)
Nyyyt solen for meg også..Nå skal jeg skrive kontrakt med stalleieren,og i morgen flytter vi:-)
Superdeilig dag & Stooor klem fra Randi

Linda sa...

Barnslig eller ikke.... det er iallefall fantastisk vakkert!
Flotte bilder også!
Du er så flink!
Det er viktig å ha sin greie å holde på med!
Jeg får lyst til å prøve så mye når jeg ser slike flotte bilder.
Men har så mange prosjekter, må nesten komme i mål med noe også!
Døgnet har desverre ikke nok timer.... men det er iallefall deilig å få litt innspirasjon!

Ønsker deg en flott søndag!

MajorogMeg sa...

Så flott. Tenk, jeg har så mye drivved på hytta. Noe har jeg limt skjell og steiner på, andre har jeg bare samlet i uthuset. Jeg evner å samle på de..men vet ikke helt hva jeg skal bruke det til. Det er fantasien som stopper meg.

Ha en super søndag.

Evami sa...

Det er så stilig det du lager Gunda:) Storkoser meg ´med dine kreative evner jeg:) Og bildene er nydelige:) Har vært ut på en liten tur med kameralinsa igår jeg i det fantastiske været vi har.. Kjenner bare at man tiner opp og går rundt og smiler når været er så vakker som det er..

Idag blir det innedag,sånn er det bare når en har invitert hele familien på begge sider på middag.Koselig det også:)

Nyt dagen:) Klem Eva

Josefine sa...

Hei..så vakkert innlegg:)

Nydelig det du lager, du koser deg virkelig du! Skikkelig tøft med den strengen. Ønsker deg en flott søndag:)

Anne-Berit sa...

Du får alt til å se ut som de flotteste ting på bildene dine.Du må ha et godt håndlag som får til å lage alle de tingene av streng.Syns foresten det er en flott egenskap å kunne leke seg,skulle ønske flere kunne det.
Ha en fin søndag.Klem!

Linda sa...

Du er jo bare rett og slett fantastisk du damen!! Jeg bøyer meg i støvet..fullstendig!! :o) Håper du koste deg med pizza i går. Her laget ungene hytte i stuen under spisebordet mitt såd er har de sover i natt..hihi.. Crazy family!! ;)

Anonym sa...

Jeg har mange favorittblogger. MEN DET FINNES BARE EN GUNDA M!!!!!!!

sologbolig sa...

Det er viktig å være barnslig, mister du den evnen så mister du noe vesentlig. + bland med litt sjølironi og masse humor så blir det kjempebra. Og detta klarer du så bra !! Herlig ! Det er like spennande kver gang du har lagt ut eit nytt innlegg. Ha ein flott søndag.

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Barnslig skal man være - heldig er du om du synes du er det:) Jeg får lyst til å så masse hver gang jeg er her hos deg, du skaper inspirasjon og skaperglede. Herlig surrete saker du lager, skikkelig dekorativt blir det. Flink er du! Goood søndag! Klem fra Randi**

Ida sa...

Kos deg, lek litt mer og ha en deilig søndag! :)
KLEM.

Kerstin sa...

Barnslig... det er sundt å ta frem den barnslige siden av og til tror jeg. Du er så råflink at jeg bøyer meg dypt ned. så langt jeg kan komme. Dette kunne nok jeg ha likt å gjøre også, men litt treg jeg da Må ha noen som viser meg.

Greiner ja er fint å plukke inn.
Nyt søndaegn Klem kerstinPS: glemte å si at bildene dine er rå fine.

Min Verden Hanne sa...

Herregud da jente - såååå fint! Du er kanskje ikke den eneste, men det var så fint at nå begynner nok mange... kanskje jeg til og med, eller... hmmm! God søndag. Hanne

Monica sa...

Du er så flink! Ha en fin uke, Gunda:) Klem

Tone sa...

Du har gjort meg så nysjerrig på denne evinnelig lange ståltråden din - har du noe nettsider jeg kan gå inn på - hvor kjøper jeg det hvor får jeg tips og oppskrifter og blablabla...

hilsen tone

Tulip sa...

Jeg sier bare: VAKKERT!

Klem!

Kardemomme sa...

Skal si du har fått dreisen på dett herlige håndtverket..Du tryller jo med tråden som om du ikke skulle gjort annet i hele ditt liv Gunda! Jeg er også glad i greiner i vaser og har nesten alltid et eller annet stående i en mugge eller et norgesglass..
Så herlige katter du har..Jeg er jo så innmari glad i disse dyrene selv..Vår ene kommer også fra FOD..Men på Eiksmarka utenfor Oslo..Det føltes så godt å kunne gjøre noe for noen som virkelig trengte det..Man får jo igjen i bøtter og spann av disse myke, herlige skapningene..Fatter ikke hvordan livet vårt var før vi flyttet på landet og fikk oss disse små vennene..Ha en fin søndag! Klem fra Kardemomme :)

Betty Boom sa...

Jøss, du får det til. Stilig!

Ha en super uke og takk for at du er innom meg av og til :-)

anneskreative sa...

Du fornekter deg ikke,,,,,tydelig og se at du koser deg i all kreativiteten din,,,for meg er drivved mest en sommeraktivitet, da jeg bare kan rusle en tur langs fjæra og plukke materialer.
Gleder meg til det.
Og du er en klar inspirator,,,,
Ha ei fin uke, og takk for alt du bidrar med her inne.
Klem Anne

anneskreative sa...

Du fornekter deg ikke,,,,,tydelig og se at du koser deg i all kreativiteten din,,,for meg er drivved mest en sommeraktivitet, da jeg bare kan rusle en tur langs fjæra og plukke materialer.
Gleder meg til det.
Og du er en klar inspirator,,,,
Ha ei fin uke, og takk for alt du bidrar med her inne.
Klem Anne

Randi sa...

Ja gjett om jeg har vært ute å plukket greier i alskens varianter...her skal våren manes frem i ovns varm stue!!!

Du dette er du så flink til!! du får ikke til å lage en fil de fer kurv til meg.....heter det det tro?

Kommer plutselig innom igjen.
Klemmm

Mia sa...

Herlige bilder her hos deg! Jeg må si jeg er virkelig fascinert av disse vikleriene dine, og at du nå setter de sammen med drivved er jo intet mindre enn fantastisk! Inspirert blir jeg helt klart, men samtidig kjenner jeg jo begrensingene mine også...

Bare hyggelig at du har linket til bloggen min. Har det blitt noen kvister inne hos deg nå...?

Mona sa...

Åhh, du må selge "taterarbeidene" dine. Jeg ønsker meg vilt og uhemmet både kjøkkenredskaper, lysestaker, fat..... osv osv osv...