Sider

lørdag 1. august 2009

Hilsen fra vinduskarmen

Litt røfft, litt tøfft litt sart og litt ... regn der ute på verandaen. Derfor sort hvitt bilde ;) Liker ikke fargen av våt impregnering... Fortsatt god helg der ute!

17 kommentarer:

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Bare helt rå. En ordtlig kunstner er du. Minner litt om noe Affari hadde i vår. Men jeg må jo si at dine er mye mer forseggjorte og mye vakrere. Skulle jobbet som produktutvikler hos en interiørleverandør du.

Ha en herlig lørdag
Klem:)

anne - moseplassen sa...

vakkert :)
Jeg har tenkt på deg i dag, ettersom du ustanselig er en kilde til inspirasjon :) Har rydda i "lage ting greiene" mine, og er abosolutt inspirert til å lage noe. veit bare ikke hva...

Liv sa...

Så utrolig flott blogg du har, her kommer jeg gjerne tilbake! :)

Mvh Liv

anneskreative sa...

Stilig bilde Gunda,,,,og jeg tenkte,,,,at om du vrir litt på rekveden på den mitterste lysestaken din,,,kan det bli et juletre,,,,med lys som stjerne i toppen,,,,kanksje litt tidlig og tenke jul,,,,men du vet tankene svirrer og det går tross alt mot mørkere tider,,,,
Bare en tamke , som du kanksje kan svirre videre på.Du kan sikkert lage lysholderen om til å passe et telys og du.
Klem Anne

Randi sa...

Fantastisk tøft og stilig Gunda!! midt i blinken for meg:-)

Jorids BestemorBlogg. sa...

Det er så godt og beroligende å se på alt du lager, harmoni og likevekt blir det for meg når du blander og bruker kontraster.
Spennende Gunda!!
God helg i solen tl deg !!
Klem fra Jorid!!

Tina sa...

Like morsomt å inn på sida di hver gang, du er så kreativ og flink. Den stemoren som du har planta i steinfatet var jo så nusselig at den godt kunne kommet inn her en tur også! Ha en fin lørdagskveld.

Linda sa...

Rett og slett herlig!
Du får det til du flinkis!

God lørdagskveld til deg!

Jannicke sa...

Utrolig spesielt og veldig stilig, og veldig deg!!

Klem fra meg.

Josefine sa...

Halloen...

så stilig,..skal si du har det flott i vinduskarmen din! Du har en flott og særegen stil som jeg virkelig setter stor pris på.
Lørdagsklemmer

Line Cathrin sa...

Den til vendtre med glasskula i var bare helt rå.
God helg!

Kerstin sa...

Wow jammen har du en råstilig vinduskarm må jeg si...
Nyt søndagen...O=)
Klem

Kathrine sa...

Regn til deg i går? I dag håper jeg du er ute og nyter det flotte været vi har:) Og sort/hvitt bilder er like fint det som farger!

:))

Solveig sa...

Stilig bilde! Artig å se hvordan et bilde forandrer seg når en får det i sort/hvitt!

Klem fra Solveig

Koselig koselig sa...

Utrolig flott bilde GundaM. NOk en gang. DU er inspirerende. Tenkte på deg og Anne i sta igjen, haha... jo fordi det står en rusten !!! gravemaskin borte på en av gårdene borti her. Jeg må få tatt noen bilder av den til dere. Og på et annet jorde bortenfor her så er det to rustne ikke ploger, men sånn som man drar etter traktoren og som river opp jorda bak. Kanskje det er plog det heter det også?
Akkurat de var det umuig å få tatt bra bilder av pga korn og ikke minst den forferdelige buroten som stod rundt de. Jaja... til vinteren kanskje?

:)

AnneKa sa...

Skulle ønske eg kunne ha noe slikt i vinduskarmen, men det kan jeg altså ikke. Har to katter og to hunder som blir helt på tuppa hvis det kommer en flue i vinduet. Da forsvinner all sunn fornuft og blomsterpotter og det som måtte stå i vinduskarmen fyker avsted. Så pr idag har eg en kunstig blomst for den strør ikk mold utover hele gulvet for hver gang den faller ned.

Ida sa...

STILIG! :)