Sider

søndag 21. november 2010

Jeg er stor nå ...

"Mamma, selv om jeg er stor nå så ønsker jeg meg en slik adventskalender med masse forskjellig i men ikke boxershorts da..." Petter 12 år

Ja,ja verdens lengste drivvedgrein er hengt opp og jakten på godis igang ;)
Selv skulle jeg gjerne hatt meg en slik kalender Eva har lagd til sin mann men tiden strekker ikke helt til for tiden......

17 kommentarer:

Ceropegia sa...

Kjempefine bilder som alltid! Lykke til på jakten etter disse kalendergavene:) Selv er jeg heller ikke i mål...men noen dager igjen ennå;))

ide-puffen sa...

Kul kalender det blir. Enn å kombinere denne med Evas. 24 hengende pils i taket på kjøkkenet:)Skal utforske denne ideen i hodet.
Toppers kreativ uke til deg
klem

gult hus i svingen sa...

så bra han ert tydelig på hva han ønsker i kalenderen, Gunda:) Var på søstrene Grene på lørdag, der var det mye fint og smått til julekalendre:)
Eva sitt tips er "gulle" godt, midt i blinken for min mann:)Vi får se hva det blir:)

Liker englene dine:)

Mandagsklem fra Trine:)

Kathrine sa...

He..Jeg prøvde meg i fjor på at de nå var blitt så store her i huset, at de ikke trengte kalender lenger. Men nei du, det ble kalender i fjor og det blir det i år også:)
Men ikke så fin som din, for det var da virkelig en lang drivvedgrein!
Evas kalender skulle jeg gjerne hatt.

Fin uke til deg:))

Lise Dagrun sa...

Heldige du som har unger som fortsatt vil ha kalender! Her i huset er de blitt så "store" at de ikke vil ha en sjokoladekalender en gang... Vurderte å lage en til meg sjøl, men det blir det ikke noe av. Sanitetens skrapekalender får bli min nedtelling til jul.

Tovepia sa...

Kjedelig med bokser i kalenderen da:D...skjønner gutten godt jeg;) Men må innrømme jeg pakket inn noen fornuftige gaver selv innimellom den gang jeg holdt på:O)
Nyt uka og klem fra meg;)

agnicy sa...

Hmmmm, hards are evrywhere ...

Randi sa...

Sånn kalender vil jeg også ha...:-))

Her må vi ta alt på strak arm, vet da sannelig ikke hva vi har tid til...men jeg skal prioritere det som må til for at 12 åringen her i huset skal få mest mulig ut av advent :-).....da får resten bare skure å gå. Advent er den beste tiden syns jeg....litt stress vil det bli....men vi får stå han av:-)

Håper du har flotte dager...

go klem til deg min venn

Anne sa...

Dettane blir en kul kalender ja :-) Det enkleste er det beste, og har bukt samme ide noen år jeg også, men nå tror jeg det jevt over er slutt her i huset. Har ennå ikke hørt noen hint i alle fall.

Hustri kaldt du..., brr...

Håper du fyrer og er idet kreative hjørnet, og at julestresset ikke har tatt deg, he he

Anneklem

Lineca sa...

Her er det stadig kalender også. 13 år, 14 år,17 år? Spiller ingen rolle her i huset i allefall.
Kul kalender og helt deg.=)

Heksedamen sa...

hi hi :)

Knallfin er den iallfall!!!

Havfruen sa...

Sønnen min heter også Petter, han etterspurte julekalender til han passerte de 20....så lykke til!! Jeg har spurt Gubben om ikke vi kan gi hverandre små adventsgaver... Skal jeg tolke ansiktuttrykket, blir det vel ikke...men jeg kan jo starte med Eva sin:))
ha en fin kveld Gunda, klemmer fra meg:)

Mitt hvite hus sa...

takk for påminnelsen om advendtskalender...

Ikke lett å huske på alt.. har i alle år hatt gver i kalender... dette året blir en fornkelt utgave....

Klemmer og nyt uken =)

Nenne sa...

HEI HEI, blir aldri for gammel til kalender vettu, men hva med en kalender der vi gjør noe for noen som trenger det hver dag i adventstiden.........det kan være alt fra å ta en telefon, eller send et kort, bake et brød, vaske et golv,til noen som trenger det, invitere en ensom på kaffe...osv osv.., fint for barna også å være med på dette..var vel dette vi ble mint om i går.....tror jeg skal lage meg en sånn en æ....:-))

Evami sa...

Hærlige Petter:) Men greit å si fra hva han blir skuffet over da:)
Gutta her er greie sånn enda de! Og kalenderen er ferdig,med god hjelp fra Momo og Mofis:) De har vært og handla halvparten av gavene,heldige meg:)
Min kjære har begynt å "trene" litt ekstra,for han regner med at kalenderen er på plass,og jaggu er den det! Mangler 1 øl nå,og i år er det bare norsk øl:)
Ha en flott torsdagskveld:) Klem Eva

Solrosa sa...

Hei, Gunda!

I morgen kommer en utfordring til deg inne hos meg. :)

Håper du får en fin kveld!

Klem fra Solrosa

Datt sa...

Du, Gunda, jeg veit jeg er stor nå, men jeg vil også ha en slik!
-Elin, 26 år.