Sider

lørdag 15. januar 2011

Cold Wind Blows

Idag skulle dagen brukes til noe annet enn hva den egentlig ble brukt til. Kald vind, ja nesten storm fra morgenen av, surt og kaldt og da må man bare holde seg inne når man er "ørebarn"

Måtte ut i hagen under den nye uteplassen vår og se om ting hadde blåst vekk, men mesteparten fikk ligge iro ;) Jeg er inderlig glad i den nye uteplassen og kan nesten ikke vente på våren og sommeren jeg vet kommer snart!!!

DSCN1182

Fokk snøen hadde dekt bordet med et tynt,tynt lag snø så vakkert, så vakkert ! Bare så synd jeg ikke fikk festa det bedre på filmen, men det var altså en kald vind der ute idag og fingrene mine tåler også minimalt med minusgrader... Ha en vakker lørdagskveld alle som en ! Klem fra meg oppi lia

30 kommentarer:

Liv Elin sa...

så pent når naturn ordne sjøl! :)

Jennys fire vegger sa...

Gud, så vakkert...

Ha en fin lørdagskveld.
Klem Jenny

Janniche sa...

Nydelige, stemningsfulle bilder!
God helg!

Klem, Janni
Duse Pasteller

Tovepia sa...

Ja, idag har det virkelig vært en sur vind, men vakker uteplassen din på en sådan dag også;)
Ha en fin kveld, klemmings;)

JULIE K sa...

Her veksler det mellom pluss og minus grader. Er liksom ikke noe vær nå, mest bare surt og kaldt. Liker vinteren best når den er kald med mye snø : ) Drar til Tenerife i morgen, så da får jeg et avbrekk fra sur vind her nede : )

Megan sa...

Keep warm, dear friend! :)

gult hus i svingen sa...

nydelige naturbilder, Gunda:) Blåser fælt her også, gikk tur med hund og mann jeg, men måtte gå hjem, nesa tåler ikke kulde etter fallet i jula:)

Lørdagsklem fra Trine:)

Fin i Formen - Margrethe sa...

Surt og kaldt, det er nesten som en kan føle det på bildene dine.. Vakkert var det i alle fall!

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Det er vakkert uansett, Gunda - bildene dine ER det;) Stemningsfulle og fine. Det blåser noe infernalsk, så deilig å sitte inne og høre på vinden. Kos deg med kvelden, nå er det ikke lenge til februar, jeg gleder meg stort! Klæm**

Havfruen sa...

Og den vinden har forflyttet seg hit....helt forferdelig som det buldrer her!! Rakk meg akkurat inn fra dagens siste tur før det braka løs....
Nydelige bilder som vanlig Gunda..
Ha en fin kveld, klem fra meg:)

skjerstad sa...

Så vakre bilder :) holde seg inne leste jeg... men det er jo snø på gulvet hennes.. å ja hun er ute i hagen ;) Har vært inne i dag jeg også, holder på og baker , fjortis bursdag her i morgen :)

Ha en fin Lørdagskveld Gunda :)
Klemmer fra Janne

Hjertedamas blogg sa...

Her på flateste Østlandet er det vindstille, men det har vært veldig grått i dag. Så vidt noen snøfnugg har falt ned, mest tåka, tenker jeg:DDD Bildene var rå og lekere:DDD Ekte, liksom, he-he. Klemz

Anne sa...

Japp sann, det blåser og blåser her også om det er en trøst. Jeg har bare holdt meg innendørs faktisk i håp om å bli helt bra fra forkjølelsen. Deilige bilder en Rusty Girl fra dalstøka innenfor kan kose seg med :-))

Randi sa...

ja du snakker...isssskald vind....måtte droppe turen med Shila...

Utrolig vakkert....og kreativt som alltid.:-)

Vinglasset er fylt opp...taco på menyen....MGP på skjermen...vi er klar for kvelden kan du si :-)

Ha en god kveld, vennen :-)

Solrosa sa...

Heia, Gunda! Håper alt er bra med deg! Følger med, selv om jeg ikke alltid legger igjen kommentar. :) Det var vindfullt i byen også i dag, ja. Jeg gikk til byen for å drikke kaffe med en venninne og det var til tider det man kan kalle friskt! Herlig når man er godt innpakket i varm jakke med krage som går nesten over hodet, god lue og stort skjerf. Skal stikke innom Bruktbo når det passer sånn når jeg er på vei mellom Trondheim og Innherred. Ha en nydelig helg videre!

Klem fra Solrosa

Evami sa...

Her har jeg vært på flere redningspatruljer fornå hindre juletrærne i å blåse nedover gata:) Var ganske godt å være i Hagen,med vindtette klær og gutta som storkoste seg:)
Lekre bilder du har tatt:) Kos deg inne,skal jo blåse imorra også!!
Klem Eva

Shabbylishious sa...

Ja fysj som det blåser.Selv kattene vil ikke ut. Da er det ille da. :)
Naturen har en magisk hånd vi mennesker aldri kan etterligne.
Klem!

Ida sa...

Fint! :)
Den gode stemningen
er der den,
vinter som sommer.

God lørdagskveld ønskes deg,
laaaaangt der oppe i lia der! ;)

Datt sa...

What, har det blåst så mye i dag?? Jeg er hos mamma og pappa, håper ikke jeg kommer hjem uten å få opp døra ellernå! :P Nå er det grand prix, snakkes! ;)

Dans på roser sa...

knallfint!

Dans på roser sa...

knallfint!

sigrid sa...

vakkert pynta både av deg og vinden..
forstår at du gledar deg..

flotte leggings ;-)

Vakker helg oppi lia til deg og gjengen din!

klem

MariCrea sa...

Hi Gunda
love your photos
Good evening
Mari

Mitt lille hjem sa...

Fantastiske bilder du tar!!!

Kos deg på lørdagskvelden :)

Klem Christine

Som mine dager er sa...

Har samme lengtende drøm som deg - kan ikke vente med å ta utestua i bruk. Det er med lengsel og savn men jeg vet at alt ligger foran meg og venter. Vi sommerbarn har så syyyykt mye å glede oss til Gunda. Oh yeah.
Drammenskvinnen hilser til deg.

Klem Marit

Kathrine sa...

Vind ja! Har savnet den i vinter jeg da, selv om jeg også er ørebarn. Juletrærne ligger strødd, eller, de ligger ikke da, de fyker rundt. Slår aldri feil det der du, når juletrærne skal samles inn, blåser de bort med stormen. Alltid storm uke 2-3...

Ski og sko ble fikset, og sønnen sendt til Gjevillvassdalen på ski i storm,) Tenker de koser seg der, om de fant hytta da:)

Flotte bilder Gunda! Og favorittartisten din er vel ikke Bob Dylan, tenker på innleggstittelen her,)?

Fikset du servanten på torsdagen da?

Ha en vindfull kveld der oppe i lia. Klem Klem:))

ide-puffen sa...

Ja det er kaldt og friskt ute. Kjente det ble så kaldt i (gammel)huset og så at det blåste godt ute. Gleder meg stort til sommer og sol, mest til varme og klorofyllfylte blader og gress. Gleder meg til høner i hagen og jord under neglene. Drøm drøm....snart..
Klem

Mitt hvite hus sa...

for noen flotte bilder Gunda.... du er dyktig..
ja blåst og regn..nå har vinden løyet men det regner..og godt er dte .. nå vil jeg at isen skal forsvinne.. klink is, livsfarlig å gå ute..

ha en fin søndag

Klemmer 0)

Bird sa...

først så jeg bare på bildene uten å lese teksten, og da trodde jeg du hadde lagt på en filt duk! men det hadde du jo ikke:) det er jo kong vinter som har hjulpet deg å dekke bord! Nydelig!
ja guriland som det blåste her i går - har ikke opplevd det verre i huset her tror jeg ikke......men vi overlevde!:)
Ha en finfin søndag;)

Maliva`s verden sa...

"SMELT" så vakre innlegg du viser siden sist jeg var innom.....blir nesten helt forelska jeg;o) DU ER OG FORBLIR UNIK!!!
Klem fra Maliva