Sider

mandag 28. februar 2011

reality bloggings...

Reality; her hjemme råder faktisk et lite kaos for tiden... Stua er fylt opp med møbler fra entrèen som og ble rammet av denne opp pussinga av badet. Så nå står hamsteren til beskuelse for liten og stor og blir godt passet på av Ippi katten..Og denne bade lykken..? Den så ut til å vare et par dager før det ble fullt kaos også der inne....
.....
Tre stk wcèr stod der idag da jeg kom hjem fra jobb ! Også gjeste doen ble visst rammet av denne opp pussinga, eller kanskje vi skal begynne å kalle det renovering. Vel, dette er i allefall dokø i ordets rette forstand ;)
En, to og tre på en gang...

En ivrig lillebror kommer og imot meg og viser meg sin avokado stein som har fått noen utspring! Det tok ca 6 mnd bare...Nå står det igjen å se hvor lang tid det tar før bladene kommer frem !
Godt gutten er litt mere tolmodig enn sin mor...
...........
Sa jeg forresten at stua er full av andre møbler enn stuemøbler..? Det gamle pc-skapet fra 90-tallet har fått praktiske hyller montert og noen strøk maling, flere gjenstår men vi får tro det blir bra til slutt om dette har en ende da... Utolmodig jeg...? Neeeei, bare litt ivrig ;) Og så lenge jeg ser noen solstråler slik som på skapet der bare et lite øyeblikk.... Hei da, jeg må stikke!
Pst, takk for søte mail og trivelige sms fra dere og ikke minst kommentarene her inne ;) Dere skulle ha fått en pokal alle som en for at dere stikker innom min noe rotete blogg...

15 kommentarer:

Jennys fire vegger sa...

Hihihi... Ja, jeg kjenner meg igjen. Og godt å se at andre også har det sånn innimellom. Nå skal det sies at jeg aldri har hatt en sånn type dokø på mitt bad før, men endog... :-)

Artige bilder! :-)

Ha en fin kveld videre.
Klem Jenny

Datt sa...

Hæhæhæ, do-kø.... :P

Havfruen sa...

Hehe, tøff dokø:) Bare IKKE sett de i hagen med blomster i!!!!
Med en slik oppussing må du regne med kaos...for det sprer seg utover huset, been there!!
Herlige Ippi:)
Nyt kaoset ditt, klem fra meg:)

Tovepia sa...

Det sprer seg alltid dette, så det er skummelt å begynne:O)
..men tenker du ser enden på det, og da blir det såå bra;)
Nyt februar til ende, klem fra meg;)

Hjertedamas blogg sa...

Hei, hei!! Her stå alt på hodet ALLTID!!!!! Da jeg først så bildet med tre dosser, fikk jeg hahaslepp, he-he. For i forrige uke, da det var fire stjerners middag på tv Norge, så hadde han/ hun Espen Ester Pirrelli Benkestad to toaletter ved siden av hverandre. Ikke så dumt, men det er jo mest for folk som har levd et laaaangt liv i sammen!!!!!! Jeg ville heller ha sittet på doss ved siden av Gubben, enn å ha to vasker ved siden av hverandre. Har sikkert noe med at jeg har delt hus med Gubbe og tre sønner, og vi hadde IKKE bad. Bare sånn provisorisk i kjelleren, sånn at tannpussen ble foretatt i kjøkkenvasken, og sminkingen min foran speilet i gangen. Det var aldri noen kø!!!!!! Men jeg er nå veldig glad for å ha et litet doss, i tillegg til badet!!!!!! Men vasken på store badet er alltid tett, av en merkelig grunn. Gubben sier at det er sønners geleér og sånn, som er årsaken. Kunne kanskje vært greit å ha hatt min egen vask!!!! Men antar at det brått hadde vært to vasker fulle av gelèer og skjeggstubber:DDDD Klemz

Mitt hvite hus sa...

Ja sånn er det når man holder på å pusse opp...

Så litt voldsomt ut med tre doer på rad... ingen do kø hos dere... hihi..

nyt kvelden O=)

klemmer

FIOLINESBLOG sa...

Heisann,du er heldig som har en tålmodig gutt:) Vente,undre seg og gleden blir så stoooor:)
Gratulerer med nytt baderom, med alle morsomme kommentarer, som bare du kan komme med GundaM:)
Jeg ble så inspirert til såing av frø,nuh!!! å jeg er utålmodig,vil plante i morgen....i 1 meter snø:(
fiolineklem

Landcharm sa...

Alltid noe å henge fingrene i, og spesielt når man har mange jern i ilden som deg. Ønsker deg en fin uke.

ANETTESHUS.COM sa...

Tre wc! Ikke dårlig;)) Herlige bilder!

Ha en fin ny uke!

KLEM KLEM
Anette:)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Nå trodde jeg at jeg så både dobbelt og tredobbelt:)Måtte studere nøye....
Lykke til med videre renovering..
klemklem

Anne sa...

He he, ja det har en tendens til å `spise` seg utover!! det blir så lett å se litt forfallet andre steder også når en plutselig har det flotte nye rommet du vet :-)
Håper bare du holder hodet over vann jeg da, for en vet at slik oppussing kan tære både pådet ene og det andre.

Så du det bildet jeg hadde fra innsiden av den gamle fabrikken?????
Beste tomta i byen faktisk, styggstort, OG dalførets fineste hus OG hadde du bodd nærmere!!!!! ja, da hadde vi klina til, kjøpt!! kafe, utsalg av gammelt og nytt, litt klær litt interiør, aktivitetsplass for ungdom på kveldstid, arrangert kreative damekvelder/ mannekvelder, fytti søren kjenner jeg bobler over bare ved tanken her, for sinnsykt til muligheter i det gamle teglhuset, sukk... Drømme litt må vel være lov :-)

Megan sa...

Hvor mange toiletter har I? Jeg synes de formerer sig! :) He he.

Det ser da fint ud. Og reality blogging er vel egentlig det, vi alle gør. Sådan da. For hvad er virkeligt? Og nu bliver jeg filosof. Det er for tidligt på morgenen! Så jeg vil bare ønske verdens bedste Gunda en god dag!

Hyg dig! Klem.

Turid sa...

Hærlig og planlagt rot det her - lurte fælt da æ så alle doene på badet - om det virkelig var meninga...?

brudeblogg sa...

Oppussing er en utfordring i heimen! Her dro vi på vinterferie mens snekkerne skiftet alle vinduer i stue og kjøkken. Heldigvis var vinduene malt, men karmer og lister må males. Det må flikkes på tapet som har fått gjennomgå. Og så må jo vinduene pusses, og alt må ryddes på plass. Møblene måtte vi stable sammen i en haug for å gi plass til snekkerne. Men så mye finere og tettere de nye vinduene er :)Hurra for det!

Missfryd sa...

Ivrig er bra! Da går det unna:-) Litt spesielt med alle de do´ene kanskje, men....:-) Lykke til!
Klem Ingrid