Sider

søndag 8. mai 2011

Redy, Steady, Cook !

Her er bilder fra det berømmelige kjøkkenet mitt ;)
Det hele startet da jeg skulle ta vårvasken, for her vaskes det ikke så masse til jul men om våren derimot når lyset og sola kommer inn !!! Wow, herlig

Kjøkkenet ble vasket grundig ned og taket fikk et strøk maling. Likedan ble flisene grunnet og malt svart. Veldig fornøyd med det. (potetkassen på veggen blir brukt til servietter når den ikke er serveringsbrett)Et høyskap brukt til kopper og kar samt som databord på kveledstid ble flyttet ut mot stua og bakveggen fikk et stoff lin over seg (ser jeg ikke fikk med det bildet her desverre). Vi har åpen kjøkkenløsning men fikk plutselig lyst på litt lunere stemning her inne....Det gamle, rustikke skapet ble hengt opp på veggen mot vaskerommet.

To skapdører ble tapetsert med svart voksduk fra Stoff & Stil, en skapdør ble tatt ut slik at jeg kan vise frem min grønne glass samling ;) Alle "hvitevarer" er svarte selv om kjøleskapsdøra der helt til høyre ser mere hvit ut....Slik er det når huskelappene må opp !
Vel, det var en liten titt fra kjøkkenet mitt. Som noen av dere sikkert har lagt merke til er to av stolene byttet ut med svarte bengakk lakkerte stoler fra spisestua. De er trukket med voksdukstoff på setene. Og fargen på kjøkkenskapene er Lindø gul; må huske på kjøpe til noe lakk og fylle i småsårene med . Redy, Steady, Cook !

21 kommentarer:

GundaM sa...

HUff, nå ser jeg den bakveggen med linstoffet ikke ble med...shit au ;)

Marion sa...

Fint! Liker veldig godt den samlingen med grønt glass!:)

Asbjørg sa...

Så flott kjøkken,kjempekoselig!!

Guri sa...

Finner bare ett ord: Råstilig!!!
Hilsen Guri

Loppen sa...

Så fine bilder du viser av kjøkkenet ditt:-)Syns forresten det veggskapet var dritfint:-)

Brit sa...

Skjønt, hærlig, fargerikt, samtidig ikke for urolig:) Her kan man få ro til lage masse god mat , det er sikkert og vist!

Odins lille hjørne sa...

Fiiiiiiiin!!!!!
Kjempetøft kjøkken!
Odin

Hummerogkannarifugl sa...

Så fint det ble. Og så mange herlige detaljer:)

demie sa...

Kjempe koselig kjokken! Veggskapet en drøm : )

Beate - Bia ved havet sa...

Fantastisk nydelig Gunda. Så flink du har vært!

Stooor klem!

agnicy sa...

I love your kitchen!!! Green glass is lovely !!Hugs-Ag

Karipia sa...

Flott kjøkken du har:))

ide-puffen sa...

Åh jeg digger det skapet. Det hadde vært noe på mitt shabby kjøkken. Flott kjøkken! Stilig fargevalg. Skikkelig Gunda. Me like. (og ja ta gjerne en tur oppom meg i sommer. Hadde vært koselig)
Hei hopp......i seng.
Klemmers

gult hus i svingen sa...

nydelige bilder, Gunda, og ett flott og personlig kjøkken:)
Mange artige, praktiske og fine løsninger og mye fint å hvile blikket på:)
Ha ei smashing uke da du:)

klem fra Trine:)

Ravheksen sa...

Hvor er det flot, og jeg er vild med farven sort. Den skaber mere lys - mærkeligt nok:-)

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Fæntæstic. Endelig fikk vi sett hele, og jeg ble ikke skuffet:)Lunt og lekkert. Liker også godt din 'grønne samling' - grønt er skjønt! Ha en fin mandag, Gunda - sola skinner! Klæm**

Anne sa...

DER ja!! kom hele rekka, og jeg puster letta ut over å ikke se de STORE forandringer, for syntes jo i utgangspunktet kjøkkenet ditt var så flott så flott Gunda. Du har gjennomlys og masse morsomheter der at skjønner vel ikke at du trengte gjøre det spøtt i grunn, men litt forandring fryder jo som kjent.

Fin ukestart til deg, nyt godværet!!

skjerstad sa...

Så fint kjøkkenet deres er Gunda :) Liker fargen på kjøkkeninnredningen . Og kontrastene . Så er det veldig fint med de grønne glassene ;)

Klem fra Janne :)

Linda Himlingen sa...

Råstilig, Gunda!
Jeg holder med deg i at huset kan man vaske til våren når sola kommer tilbake!! ;)
Ønsker deg en fin ukestart!
Klem

Turid sa...

Herlig kjøkken innredning- du skal forøvrig være glad for at det er innomhus du har det gamle rustikke skapet - det var rått!!!
Stilig dekoert på vegggene med de gamle kjøkkenredskapene - for ikke å snakk om potetkassen - æ hadde antagelig måtte hatt en trailer om æ kom innom butikken din- osv. en gym sal for å ha alt i .....æ e en uhelbredelig skrotnisse!!

Datt sa...

Det ble rååååstilig! :D Digger dine sorte fliser!