Sider

søndag 31. juli 2011

Har jeg problemer ...?

- Hmmmm, med stua full av pinner&kvist, katter og sko............................
Vel, tiden får vise...Nå skal vi ut og hente vårt nye familiemedlem; Vov-Voff !(dreid skål av lerketre; Broder`n Gammel råtten bolle; Containerfunn Flettet kurv; fra herlige bloggvenner )

11 kommentarer:

skjerstad sa...

Det er vel ikke noe problem for deg å ha pinner og kvist Gunda. Det blir vel noe fint ut av det ;) Så spennende med en liten hund i huset ! Gratulerer , det blir spennende .På torsdag fikk vi ei lita katte i hus . En rød liten tasse :)

Fin søndag ønsker jeg deg !

Guri sa...

Problemet er vel at det ikke er nok timer i et døgn.....
Så mye vi skulle gjort, men akk så lite tid ;)
Klæm Guri

Synøve sa...

Hunder er jo utvilsomt veldig glad i kvister, og hos oss gikk det fint med katta også, men alle er vel ikke så heldige....:)Nyt den nyankomne, artig blir det uansett:)))Klem

Megan sa...

Tusind tak for dine ord hos mig i dag, Gunda. Fordi du fortalte om din drøm. Den gjorde indtryk. Jeg synes det var en fin drøm. Meget symbolsk! :)

Og tillykke med det nye familiemedlem. Det bliver så dejligt og spændende. Og Gunda, de dér pinde? De vil ikke ligge længe sådan med en hundehvalp i huset! ;)

Klem

"Mira" sa...

Gratulerer med ny hund! Det blir vel" orden på pinnene dine da tenker eg"!! LER.

Syns pinnene dine er fine, bare så det er sakt!

Klem,

Havfruen sa...

De pinnene får garantert ikke ligge i fred lenge når du får valpen i hus:)) Masse lykke til. Vil gjerne se bilder samt høre hvilke raser som er innblandet:))
God søndag, klemmer:)

Mitt hvite hus sa...

ÅÅÅ så spennende da.. vi får vel rapport og bilder håper jeg... kanskje du må flytte alle de fine pinnene dine ?? hihi...
En ny hverdag for dere nå...

masse lykke til

Klemmer fra vest =)

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Vet du, det har jeg tenkt på; at det kan bli livat med valp i hus fremover;) Gleder meg til bilder av nurket, og så må vi få høre hvordan det går fremover. Lykke til, blir nok masse kos! Klem fra meg**

Tovepia sa...

Oi, skal du få hund?? Så herlig det høres ut..kos dæ, klemmings;)

Solrosa sa...

Håper du har en fin sommer, Gunda! Vår har gått med til - ja - bebis! Har sett litt sol innimellom, da. Det går fint. Vi trives! :)

Klem

Elin / Draumesidene sa...

:) Ingen problemer vel? Berre kreativt fyll i huset!!! Eg snubla i noko rekved før i dag, men no står den støtt ved veggen igjen :)

Lykke til med nytt fam.medlem!

Klem E :)