Sider

søndag 4. desember 2011

Kjøkkentanker...

Jul på kjøkkenet ? Treet er på plass men thats it. Resten får juleduftene ordne der inne, fullt som det er fra før ;) Den herlige, rustikke lampa kom inn butikken min endag og jeg bare måtte ha den !!! Skapet ble kjøpt på bruktbutikken vår på Mule for en slikk og ingenting og innholdet i skapet kommer stort sett fra bruktrunder gjort i løpet av noen hektiske sommermåneder.


.....
Kjøkkenet kræsjer kanskje litt med stilen på badet, men slik er nå engang stilen min da!


For en tid tilbake hadde jeg fotograf og journalist på besøk og nå i etterkant viser det seg at reportasjen er vanskelig å selge.....


Ser de har fått solgt storyene der de har vært i hjem med hvit sofa, hvite skap og veggord...


Gjerne litt yngre og med lyst hår og en liten hund kanskje ;(


..........
-Jeg kan vel kalles voksen med egen stil, mørk i håret og med en valp på snart seks mnd og tretti kilo; blir vel litt for drøyt det kanskje selv om hunden ikke var ihus da de var her ;)))


Vel, bare en frustrasjon. For en tid tilbake var jeg syk og måtte holde senga. Da fikk jeg handlet inn alt av interiørblader, juleblader etc og tenkte kose meg men for noe kjedelig lesestoff da ! Hvem i alle dager kjøper dette og hvem i alle dager bestemmer...? Ser jo ut som om alle reportasjer kommer fra samme hjem jo! Selv tok jeg med hele bunken på jobb og ga de bort.


..................
Nei, kjør på med egen stil og gjør din egen greie sier nå jeg ! Ikke det at jeg skal svartmale norske interiørblader men er det ikke litt morsomt med noe annerledes da, litt krydder, en HippiHappi ?


Men ja, jeg skjønner jeg ikke passer inn men savner vi egentlig ikke et interiørblad men litt mere fylde egentlig....? Noe inspirerende, spennende, kosete... Et hjem der det vises at det innimellom bor et mannfolk også selv om han kanskje ikke er interiørinteressert?


Leser du interiørblader og i tillfelle hvilket ? Og ville du anbefalt det til meg...?

21 kommentarer:

anneskreative sa...

Herlige du,,,,,jeg er så enig, er lei av at alle hjemmene i interiørbladene er så like,,,,om en ikke liker at alt er hvitt er det liksom ikke plass til oss,,,,,
Men voksene damer som deg og meg liker jo og bestemme selv, og det skal vi fortsette med.
Fin artikkel om deg i Allers,,,,,
Kos deg i stua,
KLem Anne

Marion sa...

Er det mulig?! Ingen ting er bedre en det unike og spesielle med din stil! Persjonlig og ingen bohuskatalog hjem! Jeg kjøpte Bonytt før men fant fort ut at alt var likt. Kan bare ta fram de gamle hvis jeg vil se i det ;)
Ønsker deg en fin adventstid videre!
Klem

Linda Himlingen sa...

Personlig hadde jeg satt stor pris på å se ditt hjem på trykk! Er enig med deg! Jeg kjøper en del svenske blader, i tillegg til de norske, og da er det faktisk de samme hjemmene som går igjen, bare litt forskjellige bilder. Kjedelige greier!
Kanskje vi rett og slett burde lage en sak av det på facebook! Hehe!
Ha en fin ny uke, Gunda!
Klem

Anne sa...

Sa det du... flire æ :-)

Ceropegia sa...

herlig lampe!!

sigrid sa...

Er så glad du er du eg!

Og ingen interiørblad i mitt hus ;-)

Eigen stil er det beste, Hurra!

Stor Adventsklem :-)

Tovepia sa...

Hei på deg Gunda;) Slik kan det gå med mørkt hår og for stor hund:O)
Jeg leser faktisk ingen slike blader..(jo Hytteliv..), det holder å blogge;)..men jeg tror bilder lyver en del, de viser bare det de ønsker å vise..men jeg skulle så inderlig ha likt å sett hvordan du har satt sammen ditt hjem. Jeg går mot "lyset", men det skyldes alder og behov for lyse omgivelser også, og så har jeg levd i mørketiden i 30 år:O)
Nyt adventstida, kos dæ masse, klem fra mæ;)

brudeblogg sa...

Jeg leser ikke interiørblader lenger, Gunda. Trenger ikke det når jeg følger din blogg :)

Synnøve sa...

Synes du har en flott stil, som jeg gjerne har villet sett i et interiørblad:-)
Måtte le av deg om lyst hår og liten hund. Der tror jeg du tok mange på kornet:-)
Selv er jeg mørk og har en hund på 30kg:-)
Jeg leser interiørblader og koser meg med det. Selv om jeg synes mye begynner og være likt.
Jeg tror vakre hjem eller interiørmagasinet har vært noe for deg:-)
Men det jeg synes er kjedelig, det er at alle butikker selger det samme. Har jo ikke noe og si om du er på nille eller en iteriørbutikk. de har jo det samme. Det er bare prisen som er forandret.
Men voksne damer som meg og deg, vet hva vi liker. Trenger ikke noe Halvard Bakke eller noen annen til og fortelle oss hvordan vi skal ha det:-)

Klem

Nenne sa...

hei du:) DEN LIKT Æ!!!! er så enig, æ e drittlei av den hvite stilen, og det er det samme i alle interiørblader ja. For 2-3 år siden abonerte æ på det svenske Lantliv....for liker den landlige stilen...boligpluss hadde æ en stund, men ble lei etter kort tid...nå har jeg hatt ROM 123 i over et år, og der er det faktisk litt variasjon, litt retro og orginalitet, så det er det æ liker best nå...og det norske Landliv må æ ha te jul...:)) Men villa gjerne sett ditt hus ja, tror ikke det finnes makan...og DOMME DOMME de som ikke vil ha det!!!!kjenne æ bli sint! skriv å klag...gjør no ja, æ støtte dæ!! klæm

gult hus i svingen sa...

Det er så bra om alle gjør det de liker og ikke lar seg styre av interiørblader:) Jeg abonnerer på Rom123 og finner glede i å se i det:)
Julenummeret er forøvrig boooooring, synes jeg:)

Du har det lekkert, Gunda og personlig:) Kanskje du skal starte interiørblad?
Ha en fin uke:)

klem fra Trine:)

Kathrine sa...

Husker jeg fikk en haug med interiørblader av deg for noen år siden, og noen svenske hageblader.
De gikk rett i søpla.
Der var det hvitt, og hvitt, ja også hvitt. Hvem i alle dager har hvit sofa???
Noe så stuslig. Her kan jeg til og med skryte av at hybelkaninene har forskjellig farge, hi..

Kos dæ i førjulstia:)

~~Randi~~ sa...

Sååååå enig, Gunda! Kjøper aldri slike blader, det er det samme overalt - kjedelig;( Men det er ikke du, thank you;) Og den lampa er alldeles råstilig! Ha ei fin uke som kjæm, godeste du. Klæm**

Synøve sa...

Du sitter jo med løsningen da - redaktør i nytt bredspektra interiør/levva livet-bla; GUNDA:)))
Så herlig med en aldri så liten utblåsning her i bloggeverdenen også, vi er kanskje litt tamme og i runde i kantene her inne også.... Mange er flinke til tusen, og har det vakkert rundt seg - men er det nødvendigvis kreativitet og egenart??? - eller bare gode kopiister? Artig proplemstilling som jeg kjenner tar litt tak!! Takk for den du - god natt i blåsten:)

Elin / Draumesidene sa...

Enig! Det er veldig mykje likt i desse blada? No skal eg vere litt forsiktig, for somme meinar kanskje at min stil er akkurat den same kjedelege... Men eg saknar meir røffe reportasjer? Kjøper svenske magasin når eg kjem over slike. Synes dei er flinkare å variere i stil? Måtte le av beskrivelsen av den stakkars bissevofsen din :) Det har no vel ikkje blitt slik at dyra skal passe inn i interiøret? Eller? Håper reportasja frå huset ditt kjem på trykk, tips meg i så fall! Eg kjøper bladet!

Klem,
Elin :)

ide-puffen sa...

SÅ ærlig og godt luftet ut Gunda. Og at alle hjemmene ser like ut i nesten alle bladene er riktig observert ja. Mange ganger er hytteblader kulere enn "hus"blader.
Og ja du er et krydder i hverdagen. Og for meg er du størst på originalitet og rustikke stemninger. Drit i "oslofruestilen" snupp. Kjør på med egen stil. Den sanne kreative er den som finner på ting som ingen andre har gjort før. Sånn liker jeg det også. Og gjenbruk, ikke dyre merker på varer som ser gamle ut.
Fortsett for all del i din retning og ikke slutt å blogge om det.
Fint du minnet meg på dette.
God natt
Randi

ide-puffen sa...

Og forresten jeg er med å lage et kult originalt blad sammen med deg!!!!!!!! Vet flere som kunne vært med på å lage knakende spennende reportasjer fra land og strand.
Jess we can.

evelina sa...

hehe, artig du, Gunda ;)

Pusepilde sa...

Jaaa, jeg er også med på å lage blad!

Dum som jeg er kjøper jeg stadig vekk nye blader, i håp om at det skal dukke opp NOE NYTT. Det er som regel et bilde, en liten ting -eller hvis jeg er heldig en hel reportasje som fenger, men resten...!

Tror faktisk du kunne laget en hel liten bok med din personlige stil ;)

Forøvrig tror jeg det finnes et og annet godt interiørblad der ute, men jeg har mistet litt grepet etter at jeg ble hagegal for noen år siden...

Klem fra Hilde :)

Odins lille hjørne sa...

Takk! Gode ord! Enig med deg der!!
Klem fra odin

farmor sa...

Kjære GundaM.
Tenke seg til, her bugner det av følgere og bloggere som har deg på lista si, hvorfor det? Fordi vi liker det vi ser, og leser. Her må noen redaktører gå i seg selv, ikke være så pysete; mangfold er det vi vil ha. Ikke bare retro, ikke bare chabby, ikke bare industri, men levende individuelle hjem med personlig tutch. Stå på:).
Farmor