Sider

tirsdag 27. desember 2011

Romjul

Optimistisk pynting ute i hagen på 1 juledag, ja det ble ikke før da det har vært en aldeles så travel førjulstid iår men en får tro en rekker over alt til neste jul ;) Eller, hva er det egentlig å rekke..?Har vært en flott jul sålangt og ofte uten strøm og nett tilgang ;)


... ...
Eplene, katten og snøen er igjen etter noen heller vindfulle netter oppe i lia ;


Resten er blowing in the wind....

6 kommentarer:

Trollmora sa...

SÅ flotte bilder!!! :)

God romjul! :)

Synøve sa...

Man må være flink til å nyte det vakre her og nå i disse vindfulle dager - plutselig er det borte liksom.... Akkurat nå: fullstendig vindstille - men vet man om det er før eller etter (en)storm(en)???
Romjulsklem fra Nordmøre

sigrid sa...

Så nydeleg!
Så Gunda!
Så godt at Dagmar ikkje tok pusen!

Romjulsklem

Solrosa sa...

KJære Gunda! Jeg håper du har hatt en fin desember og at jula har vært topp. Jeg og mine har det bare supert. Uværet har tatt en del trær i vår familie - både hos mine foreldre, his svigers og utenfor der vi bor. og i dag da vi gikk tur gjennom Ringve botaniske hage, så vi maaange trær som var blåst over ende... Jaja, det viktigste er jo allikevel at vi alle er friske og fine. Jula har vært koselig.

Ønsker deg og dine et godt nyttår til slutt.

Klem :)

Kathrine sa...

Fine bilder da! Og særlig av Ippi:)Håper Pusur har det bra også. Flotte epler i snøen!
Ja, vindfulle dager vi har hatt. Noen småskader i hagen her, men slettes ikke noe alvorlig. Og så er jeg så dårlig til å pynte i hagen, noe å lære av deg der:) Du skulle holdt kurs,)
(men nytaket vårt holdt! Enda godt. Taket er ikke rødt lenger nå)

Nå har vi kommet fra hytta etter noen dager der i romjula. Nydelig vintervær, og noen fine skiturer. Tidlig mørkt, fyr på peisen og brettspill. Stille og stappmørke netter, og reven fikk resten av rakfisken fra Tydal, og det falt i smak,)
Ha en fin fredag, Gunda:-)

Beate sa...

Bare innom for å takke for vakre bilder og inspirasjon i 2011, gleder meg til å følge deg i 2012!