Sider

mandag 5. desember 2011

Sorry..

Sorry om jeg støtet noen med innlegget mitt i går, ikke meningen det. Bare måtte få ut hvor lite kontrastfyllte jeg syns disse interiørbladene er. Kjedelige rett og slett, men det hjelper ikke sitte sutre her bla bla bla ;))) Jeg kunne jo ha startet mitt eget blad og sett hvor denkelt det var lissom, og hvem ville sponsa en som elsker benytte seg av naturmaterialer .... Dessuten så jeg ettsteds noen "interiøreksperter" (hva er en interiørekspert egentlig...) uttale seg om hva som var ut og hva som var in så enhver kan jo begynne å lure hvor lenge disse bladen skal henge etter ...?


Vel, jeg er min egen ekspert og bryr meg vel egentlig ikke om hva andre mener og vil vi skal ha i hjemmene våre. Jeg tenker selv og bryr meg ikke hverken om janteloven, diverse "interiøreksperter" eller bygdedyret for den saks skyld . Lar mine interesser , meninger og lidenskap skape miljøet rundt meg og mine; for husk i et hjem skal jo alle som bor i huset trives og føle seg vel ! Blir det to mutch for noen så havner det i hagen...


Tusen, tusen takk for kommentarene dere har gitt meg,jeg kommer sterkere tilbake siden.

11 kommentarer:

ide-puffen sa...

Tullball, ikke noe sorry vel!
Ser bare positive tilbakemeldinger på forrige innlegg (om det ikke kom noe gyselig som ikke kom på trykk)
Du mener akkurat det du vil på din side. Sant!
Kos dæ du snuppsidu.
Hei hopp
Randi

Skjerstad sa...

Hei Gunda ;)
Før kjøpte jeg interiørblader. Nå abonerer jeg på ROM 123 .Liker det bladet . Men vet du - Etter at jeg oppdaget bloggene , så trenger jeg ikke kjøpe blader ;) Her er det jo et mangfold uten like ! ;)
Og du - drit i bygdedyret æ å ;)

Klem fra Janne

Tovepia sa...

Kan ikke forstå du støtet noen med innleget ditt, for jeg synes det var på sin plass!..det er utrolig mange like hjem, og vi er forskjellige, så det er unaturlig at alle hjem ser like ut. Så¨derfor håper jeg det er noen detaljer som bildene ikke viser i de "hvite hjem":O)
Stå på, Gunda, jeg koser meg uansett med det du viser!!
Klemmings;)

Margith sa...

Hej Gunda!
Jeg læser boligblade og blogs, men har også min egen stil :-) Din stil synes jeg om også :-)

Minnelita sa...

Klæm ;)

Violetta sa...

Du har da ikke skrevet noe galt, kun gitt uttrykk for litt frustrasjon, og det må det da sannelig være rom for...her hvor vi er så ROMslige og inkluderende...
Jeg elsker å stikke innom bloggen din. Ikke for at vi har samme smak og stil, men for at din er så festlig, og 100% deg! :)
Bare vent, det dukker nok opp en rekvedjournalist en dag, en som også kan kunsten å selge sin egen reportasje ;-)

Anne sa...

Fantastisk til lys Gunda!!! enormt bra, det er så en føler å ha lyst å stupe inn i det stemningsfulle her jo.

Hva andre tenker mener og tror, ja det driter vi en lang masj i så lenge en selv har det på topp, det er nå litt min mening.

Interiørblad kjøpes all mass her faktisk, noen bedre enn andre, men det skal sies at det går mest på engelsk og franske her hos meg. Driter i teksten, ser på bildene, skitt sann, he he

Kveldsklem.

Synøve sa...

Drittdag både ute og inne i dag - i morgen vil jeg ha andre boller!!! Vi trenger å frese ut litt av og til, enten det er det ene eller det andre! Liker deg som du er, klem i veg med det du mener - bare friskt:)) Du gir så mye inspirasjon til andre at du kunne fått inspirasjonsprisen:))) (er det noe som heter det tro?)Klem fra ho langt ut på landet inni en liten dal....

Ege sa...

Ble noen støtt av det forrige innlegget ditt??? Jøss..

Jeg elsker hvitt, det fungerer for meg. Men selv jeg finner gleden i bilder av ditt hjem! Du inspirerer, og du har din egen stil og greie.

Om ikke du lager interiør-blad, så kunne det kanskje vært en ide med en blogg hvor vi alle kunne vært medlemmer, og postet hver våre innlegg med bilder av våre hjem. Uten noen som forteller at dette er for brunt, og dette er for svart, og dette er for hvitt.. Det tror jeg ville vært bedre enn interiørblad.

Og jeg kjøper ikke interiørblader lenger, de er for kjedelige. Det samme omatt og omatt..

Og det fine med blogg, er at alle de ulike bloggene jeg besøker, de har sin egen stil, uansett.. Heldigvis :)

Megan sa...

Smil Gunda. Jeg er SÅ GLAD for at du er dig og ingen anden. Vorherre bevares. Vær dig selv, det er det eneste,der gælder. Skab dit univers, hvor du trives og alt det der. Jeg vil gøre det samme!

Gider ikke engang læse interieurblade. Vil hellere læse om det eksterne. Hvis det skal være. Men lige nu skal jeg nyde lidt sol med hundene.

Hurra for Gunda! Og hej fra mig ;)

NataljaOblonskaja sa...

Har precis hittat hit och tack och lov för att jag slapp se en vit soffa :)
Tycker precis som du att det är alldeles för mycket vitt överallt och alla hem i tidningarna ser likadana ut. Nej, jag vill se mer personliga hem.
Nu ska jag läsa lite mer i din blogg.
Ha en härlig dag.!
CAmilla