Sider

søndag 8. januar 2012

Deilig få ut jula

Sukk, så deilig det er å få ut den jula !

Det blir så rent og ryddig straks og så kan en gå på med nye prosjekter ;)


..........
Og hva er vel deiligere enn å komme inn etter en lang og forfriskende skitur og sette seg ned i godstolen og ta fram en bok !


Ps; dere husker vel hva dere skulle bruke juletreèt til....Hihi

9 kommentarer:

brudeblogg sa...

Hei!
Vi klipper av juletreet alle grenene og putter dem i en svart plastsekk som vi hiver i bosset.
Da mannen min satte i gang med grensaksen på lørdag, ropte jeg: "Husk at vi skal lage tvørru!" ( Hva i alle dager kan det hete på andre dialekter?) Men da var det allerede for sent :(
Han ble veldig lei seg, for vi hadde jo snakket om det, men nå lot han den neste grenkransen stå, så vil han prøve å få det til av den. Ellers får vi stjele naboens tre, de har hevet du ut i hel tilstand.

Havfruen sa...

Det er så deilig å få ut jula atte!! Du har jo hatt den lenge da:) Så fin stol!! Den likte jeg....og juletreet er blir ved...det er vel ikke fra juletreet det bordet ditt?? Så stort tre har du vel neppe hatt:)
Fått litt snø idag vi å men det er dårlig med skiføre her ja:) Takk og pris fra meg som ikke er noen skigåer...
Klem til deg:)

Anne sa...

He he ja jula er kjekk å få ut, men jeg tar ikke inn høggstabben av den grunn, he he Bare kødder snuppa, her har du jo det perfekte lille bord for en kopp te etter skituren jo :-)))

Juletre, joda, mitt ble resirkulert til hår som du ser...

Nye uke, nye muligheter, venter på VÅR jeg nå, men kanskje litt tidlg å stille seg i døra...

Klem.

Landcharm sa...

Ja, jeg tar treet i morgen, og har drøyd lenge i år. Kjente at det passet slik i år. Skituren lar vente på seg på mine trakter - men jeg venter.

Anne-Berit sa...

Helt enig,har bare å bytte til "vanlige" gardiner i stua,på kjøkkenet og i gangen igjen,så er alt som minner om jula borte her også,og det skal skje i morra.Det skal bli så godt.Er mest glad i hverdagene jeg må jeg innrømme.Er vel bra det siden det er dem vi har flest av.Ha ei fin ny uke da Gunda:)

gult hus i svingen sa...

Jula var ute 1.januar her i huset:) Jeg liker å starte det nye året uten jul jeg:) Juletreet ble til ved samme dag det:)
Deilig med go'boka i den fine stolen med herlig skammel foran:)
Takket være all snøen har årets første skitur blitt avvviklet i helga:)
Fin ny uke ønskes deg fra Trine:) Klem

sigrid sa...

Ja, visst hugsar vi det ;-)

Nydeleg god stol!

klem

Fargevandring sa...

Godt Nyttår Gunda:-) For en superfin stol. Har du trukket den opp selv? Da vil jeg gjerne vite hvor du kjøpte stoffet;-) Her hos meg har endelig den kreative slusa åpnet opp igjen, etter å ha vært bare litt på gløtt en stund. Godt med pause, men virkelig en god start på året å få den kreative energien tilbake:-) Vi snakkes:-)

ide-puffen sa...

Hellu.
Godt å få den ut ja. Men treet står ennå der ganske nakent i stua. Mannen skal hugge det opp til ved, men vi må huske å kjøpe støvsugerposer først. Slike grønne nåletepper passer ikke på gulvet når 3 hunder virrer rundt.
Hei hopp kommer innom neste uke.
Klemmers i luken