Sider

tirsdag 10. juli 2012

Urtesalt

Da har jeg endelig fått lagd mitt eget urtesalt etter at Samlagets nye bok kom ihus , og huset her dufter deilig av løpstikke, bjørnerot,rosmarin,luftløk og et par andre grønne ting til jeg ikke husker navnet på ;)  Min gamle mor som er en ekspert på sylting og safting måtte selvfølgelig få seg et eksemplar av denne nye boka og hun var fra seg av begeistring over noen av oppskriftene og kunne ikke vente med å komme seg hjem og prøve de ut ;) Ungene her i huset lurte på hvorfor hun fikk seg en bok, hun som er verdens beste på å lage syltetøy og saft....? Ja, man kan lure ;)
Boka til Gunda Djupvik får du bestilt fraktfritt her!

 
Og ute i hagen er den beste tiden kommet !!!
Irisen og alle liljene blomstrer, rosehagtornen er på retur men nydelig enda. Akeleiene kommer opp overalt i alle verdens farger og eplene på treet vokser dag for dag ;) Stenbedsplantene er ferdig emd blomstringen. Hovedfargen der ute er gul selv om fagerfredløsen ikke er sprunget ut enda. 
Jeg er elendig på å ta bilder av blomster og det finnes mange fine bloggere der ute som kan det derfor blir det lite blomsterbilder fra meg, men masse annet rart du kanskje ikke ser andre steder...

7 kommentarer:

Hageliv / Kenneth sa...

Det høres herlig ut med urtesalt! Kanskje jeg burde sette i gang å lage litt selv også. Takk for tipset!

Landcharm sa...

Ønsker deg en fin sommerdag!

Tovepia sa...

Spennende bok dette, tror jeg, så den skal tenkes på..jeg lager jo ripsgele hvert år, men har blitt litt hekta på å prøve Stevia som søtningsmiddel...der kunne jeg tenkt meg oppskrifter..må vel teste ut litt selv:))
Sola skinner, herlig!!

Skjerstad sa...

Så herlig Gunda !
Urtesalt hever et hvert måltid ;)
Fine blomster i hagen.. du, nå har det kommet 1 iris, JUHU ! :)

Kos deg med sol og det som måtte høre med !

Sexy Sadie sa...

Spennende bok.
Jeg har så smått begynt å bruke urter igjen.

Alven sa...

Åh det så godt ut :-) Må prøves :-)
Ønsker deg en flott uke :-)

Klem

ide-puffen sa...

Så kult. Hvor får du tak i Bjørnerot? Har du en liten avlegger? Tror jeg må kjøpe boken asså.
Kos deg du også. Jeg holder på å snekre hønehus, men farsken det er sol, regn, sol så jeg jobber under pressenning.....HÆRLIG TÆMP ut læll.
Hei hoppsann