Sider

lørdag 3. november 2012

"Kursus"

Endelig;    I morgen skal jeg holde kurs !
Kurs i taterarbeide, loffersløyd, u name it. Et lite "prøvekurs" for gode venninner jeg kjenner godt og som kjenner min frykt for å snakke i forsamlinger, være hovedperson....Dette er en av grunnene til at jeg bestandig har sittet og gjemt meg under valg av foreldrekontakt på skolen og at jeg giftet meg hos byfogden; har jeg klart gått opp et kirkegulv i brudekjolen uten å besvime da ...?
 Vel;   Har i fler år hatt forespørsler om å holde kurs, men jeg er jo sjenert som få i rom med flere enn tre personer og unnskyldningen min har bestandig vært; jeg har det for travelt......Men nå skal jeg altså møte frykten i hvitøyet og kjøre på , gleder meg og jeg tror det skal gå bra !
Om kroppen ikke er i hundre så er hodet ok enda da ;D
Hadde generalprøve nede i verkstedet mitt i kveld med mine kjekke "små" som kursdeltakere, Minsten syntes nesten jeg var for selvsikker og cool, ja nesten som en nyutdannet lærer som syntes dette var gøy ! Hm, ikke verst hva..? Ga meg tips om å bruke kropps språket bevisst og ikke si "ja" hver gang jeg var ferdig med en setning siden det var det verste han visste....Og så måtte jeg visst smile ;)
Vel, så får vi se da om kursvirksomhet er noe for meg eller ikke.
Uansett skal det bli moro å vise mine venninner hvordan få kjedelig ståltråd til å bli noe unikt ;)
Ps. Sorry gule bilder men dårlig med dagslys når jeg tar frem kamera for tiden...


6 kommentarer:

ennahs lille hjørne sa...

Hihi, herlig :) Dette kommer til å gå bra! Med venninner går vel praten og jobben mye bedre, du kommer til å glemme at du har kurs skal du se ;)

Så satser på at det blir en KJEMPE suksess og at du holder kurs utover for andre også. Dette ser sååå spennende ut og jeg elsker alt av snurrerier og prøving av nytt. så skulle gjerne ha blitt med ser jeg :)

Uansett, lykke til :)

Atelier Kari sa...

Det venninnekurset i luffarsløjd skulle høres så flott ut! Jeg er ikke bare litt misunnerlig, veldig misunnerlig, men unner dere gleden. Lykke til!

Synøve sa...

Ikke i tvil om at dette kommer til å funke helt utmerket - å møte frykten sin ansikt til ansikt er eneste farbare veg:))) Hell og lykke;)

ASSA sa...

Dette klarer nok du!
Og holde "kurs" for dine små er jo riktig tøfft da, for de er jo veeeldig kritiske (iallefall har jeg slik erfaring ;)

Tvi - tvi Gunda!

GAWO sa...

Er sikker på at du storkosa deg på kurset i dag. Skulle gjerne ha vært der. :-)

Lise B sa...

Lykke til! Jeg fikk et råd en gang om å se for meg forsamlingen som en skokk sauer, de er man jo ikke redde for. Et annet råd var å huske på at de som er der, de går på do, de også! Hørt på maken. Men i alle fall, dette går bra, og lykke til!