Sider

lørdag 17. november 2012

Skattejakt i november

Tidlig idag dro jeg og en venninne på skattejakt og julemesse.
Og som vanlig på disse rundene finner vi "bare ting vi har bruk for"..........
(Min mann var ute og raka løv i hagen da jeg kom hjem så jeg lot varene ligge litt i bilen til det var klar bane....Noen som kjenner seg igjen eller?)
 
Sjekk den gamle sjarmerende kleshengeren jeg fant hos Line på Smia ;) Den er nå kommet sammen med de andre på veggen i kleshengersamlingen min.....
*****
Den utrolig så sjarmerende tempelridderen er på vei opp loftstrappa og finner sikkert et sted sammen men andre riddere og drager der oppe !
******
Det store brettet blir perfekt bak komfyren; så er det bare å finne plass for det andre brettet som stod der fra før.....


 Og nå tenker dere sikkert på hva  i alle dager jeg skal med den gamle, rustne blikkboksen..?
Har ikke jeg kjøpt og vist dere endel gamle blikkbokser før her inne og da tro....
Vel, boksen er selvfølgelig til å sette kjeks og blåbær i   ;)
God helg videre-og til dere som ikke var på markedet utenfor butikken til Line på Smia her på Stjørdal idag så er det jaggu meg åpent imorgen og !
 


5 kommentarer:

Tovepia sa...

Nå måtte jeg inn å se hva du gjemte for gubben:))
Flere skatter her må jeg si, dette kan du Gunda!
Nyt helga videre, klem;)

Lise B sa...

Du som jobber på selvesete skatteøya, og så drar du på skattejakt andre steder!! Verden er jammen et forunderlig sted. Den taktikken du skriver om, den kjenner jeg veeeeldig godt. Gjelder klær og sko også. Det verste jeg vet er å ha med mannen min på handel, han tror han skal gi sin velsignelse.. Men det han ikke vet, har han sjelden vondt av. Hans mest gubbete uttalelse er denne: hvor skal du ha det hen, da? Sier han, som har fylt en diger låve,helt på egen hånd.God lørdagskveld!

brudeblogg sa...

For noen fantastiske skatter du har funnet!
Klart du har bruk for alt sammen!
Jeg har et fat som likner veldig på dette :)

Synøve sa...

He he - i alle fall skjønner jeg aller best at du kjøpte den blikkboksen - med fuggel og det hele:) En helt opplagt kjeksogblåbærboks - det kan jo alle se.....Klem

Kathrine sa...

Kjenner meg ikke igjen at mannen raker i hagen?? Hvordan får du det til, Gunda? Her gjøres ingenting, ute eller inne... hmm..

Kleshengere ja. Har ørten hundre. Aner ikke hva vi skal med dem. Fra førti/femtiårene og fremover. Du skal nok få noen om du vil:)Synd vi leverte mange her i vår.
Det meste er fra gamle Stjørdal og rundt omkring, med stempel.

Ha en fin fin søndag, Gunda:)