Sider

mandag 10. juni 2013

GranskuddRabarbra

Da er Granskuddsrabarbraen ferdig og klar til bruk og den ble kjempegod !!!
Brukte ikke noe ekstra sukker oppi men det gjør ingenting og ettersmaken er av granskuddgeleèn; nydelig ;)


Om det er flere enn meg som likte dette noe spesielle syltetøyet finner jeg utav imorgen;
da skal det bakes smuldrepai !

Friskt og godt ble det i yoghurt naturellen også .
Og det beste av alt....? Ja, bortsett fra at også dette er en gjenbruksgreie med tanke på granskuddgeleèn. 























At det blir enda mere materialer til duk....... Eller som en bloggleser sa; hun ble nesten fristet til å lage seg et rabarbra sjal ! Det var jo en genial ide eller...?

4 kommentarer:

Synøve sa...

Hadde jeg bodd litt nærmere skulle jeg insistert på lunch hos deg i dag;) Har du prøvd Ramsløk da? Det er mitt prosjekt direkte fra naturen for tida.....Er du i nærheten skal du få smake:))) Klem

GundaM sa...

Åhhh, kikker etter ramsløk rett som det er emn tror ikke det vokser i skogene heromkring ;(

brudeblogg sa...

Du lager kunst og mat av de enkleste midler! Fantastisk, Gunda! Skulle gjerne ha smakt!

Mellom Himmel og Jordbær sa...

Granskuddsrabarbra høres fantastisk godt ut, det må være så gøy å bruke det naturen gir oss.
Ramsløk er også godt. Hvis du får tak i løker kan du godt dyrke den i hagen. Det har jeg fått til tidligere. Plantet noen solrikt og noen mer skyggefullt. Alle plantene trivdes like godt :)
Ha en fin kveld!
Anette